Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar pasik engedékenyebbek meg többet eltürnek?
Figyelt kérdés
Nállunk sokkal kevésbé szabad flegmának lennünk lányként mert sokszor szexxel lebüntetnek ha arrogáns vagy flegma vagy nő létedre.
Ugy értem hogy nállunk hogy romáknál mármint cigánylány vagyok.
szept. 20. 06:22
1/9 anonim válasza:
Van aki igen és van aki nem. Ne innen indulj ki. Ez az oldal tele van komplexusos emberkékkel
2/9 anonim válasza:
Nálunk a büntetés közös megegyezéssel zajlik, ha mindketten akarjuk.
Nem használjuk a szexet megalázásra vagy büntetésre, nálunk játék a szex.
Mondjuk mi magyar pár vagyunk. :)
3/9 A kérdező kommentje:
Ez jó :)
szept. 20. 07:29
4/9 A kérdező kommentje:
Amugy ez nálunk sem alap, csak gyakrabban hallani, főlrg ha flegma egy lány
szept. 20. 07:30
5/9 anonim válasza:
4# Ha flegma egy lány, akkor valószínüleg szereti ha "megbüntetik". Legalábbis játék szinten így működik, hogy a lány szájal, cserébe pedig jól megdugják. :)
7/9 anonim válasza:
Én igen, féltékeny se nagyon vagyok.
34/F
8/9 anonim válasza:
Sőt, olyan is van, aki a lánynak csicskul, a szubja lesz
9/9 anonim válasza:
Miért csodálkoztok ezeken? Szabad országban élünk ahol mindenki úgy szexel ahogy szeretne. Nektek nem szimpatikusabb evy játékos, kísérletezni akaró partner mint egy konzervatív jégcsap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!