Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lövitek a spermát kiverés után?
Hát, mivel már évek óta csak szexeszközt használok - kézzel nem "nyúlkálok" magamhoz, az szóba se jöhet - én kivétel nélkül mindig méllyen belelövöm a spermámat a bordázott/redőzött műhüvely végébe.
Igen, amúgy fenn lehet akadni azon, hogy viszolygok az általános értelembe vett "kiveréstől"... cserébe nekem meg olyan gikszereim vannak, hogy reggelig benne maradok az eszközben, mert ha egyszer már beleélveztem, nincs az az isten, hogy én közvetlenül utána kivegyem!! Nagyon maximum 10-15 perc múlva, de az esetek 95-98%-ban vagy az egész éjszakára tövig benne hagyom, vagy legalább még órákig benne maradok. Legkritikusabb sietségnél fordult elő, hogy csak "pillanatnyi" 2-3 percig maradtam benne, aztán öltöztem. Talán ha 3× eddig ez előfordulhatott.
Másnak meg ez az undorító. 🤷♂️
Levetett boxerba
Aztán anyám kimossa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!