Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Negyvenes ferfiak! Elutasitana...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Negyvenes ferfiak! Elutasitanatok egy huszoneves not?

Figyelt kérdés
Tegyuk fel, hogy a no nagyon jol nez ki es nyiltan erdeklodik utanatok. Milyen esetben utasitanatok vissza?
szept. 19. 15:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%
Komolyra biztos nem kéne, a generációs szakadék előbb-utóbb lenullázna mindent. Alkalmira viszont jó lehet, de csak pár alkalomra.
szept. 19. 18:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Előttem már a srácok leírták amit én is gondolok az ilyen felállásról. A szerelem a nő felé amit érzek, az ami miatt nem mennék bele egy ilyen szituba. Más esetben nem zavarna a generációs különbség, sok hasonló séma szerint működő kapcsolatokat láttam már.
szept. 19. 19:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondok pár lehetséges okot miért szoktak ilyenkor a pasik nemet mondani:

- mert nem függetlenek és nem akarnak félrekúrni (biz' vannak ilyen férfiak is);

- nem tetszik nekik a csaj, s hiába fiatal fel tudnak szedni nála csinosabbakat is (a fiatalság nem minden!);

- egyéb ok (pl. rokon, közeli barát nője/lánya stb.).

Ha a fentiek nem állnak fenn, akkor biz' simán megbúbolna minden 40-es pasi 😂

szept. 19. 19:58
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Ez csak ezt "Tegyük fel, hogy..." eset, a valóságban sosem lenne ilyen, tehát ami nincs, az nincs.
szept. 19. 20:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Mivel szingli vagyok, csak abban az esetben ha nagyon eltérő, unszimpatikus lenne a személyisége. 40/f
szept. 20. 05:20
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nos, csak 30-as vagyok, de szerintem 10 év múlva se utasítanék el egy 20-as nőt, aki láthatóan rám akar mászni. :D
szept. 20. 08:37
 17/17 anonim ***** válasza:

A különbségektől tartok inkább, és alapvetően a saját korosztályomban keresek párt, pont emiatt, hogy megértsük egymást. Viszont látok jó példákat, szóval ha a lánnyal tényleg jól működünk együtt, akkor csak a kora miatt még nem utasítanám el.

Nyilván bennem lenne, hogy mi lesz majd 20-30 év múlva, és úgy érezném, hogy nem volt fair vele összejönni. Ha ő mindenképpen velem szeretne élni, és nekem is ő nagyon tetszik, akkor persze örülnék neki, de lehet hogy sokáig vádolnám magam emiatt. Ettől még nagyon is tudnám szeretni, és el tudnék vele képzelni egy házasságot, és közös életet.

szept. 25. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!