Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, izgató lenne ez?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, izgató lenne ez? Szeretitek?

Figyelt kérdés
Fürdés közben, tusfürdővel kézzel kényeztetés?
szept. 18. 13:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10# azért sokan örülnének neki, én is... egyáltalán nem égés, sőt.
szept. 18. 18:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Ezzel egyáltalán nem égeted magad! Ez egy jó ötlet a sok másik mellett! Próbáljátok ki, nekem tetszene!
szept. 18. 21:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is próbáld ki, tuti örülni fog a pasi - ha mást nem annak, hogy kezdeményeztél- minis csináltunk már ilyet és jobban csúszik! 😉
szept. 19. 10:34
 14/16 nb2019 ***** válasza:

Az itteni válaszokból annyit szűrhetsz le, hogy nem mindenki ugyanúgy regálna, te ismered a párodat, hogy mi jön be neki és mi nem.

Én is azt mondom, hogy kezdeményezz nyugodtan, akár előre megbeszélve is együtt fürödhettek, akár utólag is betoppanhatsz, hogy csatlakoznál. Viszont egyrészt ne lepődj meg, ha esetleg "eszkalálódna" a helyzet, másrészt meg legyetek óvatosak, csúnya baleset is lehet belőle.

szept. 19. 19:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha ezt csinálnád, akkor kötelező lenne a közös fürdés ezen túl minden nap. :D Egyébknt nem feltétlenül kell hozzá tusfürdőt használni.
szept. 20. 10:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Nagyon
szept. 25. 15:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!