Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb szopás amitől a leghamarabb elélveztek?
Kinek milyen technika válik be a legjobban?
Lassan vagy gyorsan? Erősebben markolva vagy gyengédebben? A makk a legfontosabb vagy, hogy tövig bekapják? Kézzel vagy szájjal vagy egyszerre?
Csavargatni a kezet miközben fel le húzogatom vagy nem?
Kinyújtani a nyelvet és úgy bekapni vagy nem fontos?
Miközben élveztek akkor lassítani, megállni vagy ugyanúgy folytatni?
Ilyesmikre gondolok.
Tudom, hogy mindenkinek más...ha mégis leírjátok nektek, hogy a legjobb annak örülök :)
"Lassan vagy gyorsan?"
Gyorsabban.
"Erősebben markolva vagy gyengédebben?"
Erősebben.
"A makk a legfontosabb vagy, hogy tövig bekapják?"
A makk.
"Kézzel vagy szájjal vagy egyszerre?"
Egyszerre. Lehet csak szájjal is, de úgy hosszabb idő. Kézzel pedig gyorsan megszárad.
"Csavargatni a kezet miközben fel le húzogatom vagy nem?"
Pontosan, jól megfogalmaztad az általam kedvelt technikát. Én csak akkor jutok el, ha csavargatva is van közben. Ez a legfontosabb része a dolognak számomra. Amikor a párom kiismerte ezt, akkor lett élvezetes nekem az orál. Addig szinte közömbös volt csak.
"Kinyújtani a nyelvet és úgy bekapni vagy nem fontos?"
Nem, plusz érzést nem ad, csupán körülményesebb és nehezebb a lány számára. Filmen jól mutat, a gyakorlatban semmit nem ad hozzá igazából.
"Miközben élveztek akkor lassítani, megállni vagy ugyanúgy folytatni?"
Lelassítani, és még jobban szorítani.
Köszi, hogy mindenre válaszoltál 2-es :)
Egy fontos dolog kimaradt. Szívni vagy nem szívni?
"Lassan vagy gyorsan?"
Eleinte kicsit lassabban, majd lehet gyorsítani.
"Erősebben markolva vagy gyengédebben?"
Váltakozva.
"A makk a legfontosabb vagy, hogy tövig bekapják?"
A makk. De ha lemegy tövig és tudsz nyelni közben, az is nagyon jó, mert a nyelőcső rászorít a makkra.
"Kézzel vagy szájjal vagy egyszerre?"
Ha ügyes vagy, akkor csak szájjal. De használhatod a kezed, viszont folyamatosan nyálazni kell.
"Csavargatni a kezet miközben fel le húzogatom vagy nem?"
Csavargatni is lehet, akár rászorítani egy kicsit. ;)
"Kinyújtani a nyelvet és úgy bekapni vagy nem fontos?"
Ahogy neked tetszik. Kinyújtani akkor van értelme, ha mélytorkozni akarsz, vagy a nyelvedre/szádba verni.
"Miközben élveztek akkor lassítani, megállni vagy ugyanúgy folytatni?"
Szoríthatod, de ne lassíts... sőt. :D
"Szívni vagy nem szívni."
Szívni, főleg élvezés közben. Persze végig nem kell, mert nem is hiszem, hogy azt fent lehetne tartani sokáig.
Tetszik, hogy ilyen kis kíváncsi vagy és szeretnél ebben jobb lenni. Szerencsés a pasid, hogy rajta gyakorolsz majd. :D
Nyelvével izgatja a makkomat, a bőr legyen hátrahúzva. Nem kell tövig bekapni, tök felesleges. Lassan élvezem a legjobban, élvezésnél se gyorsítson. Miután nekem nagyon sok jön és mindig spriccel, így nem várom el tőle, hogy a szájába élvezzek mindig, olykor kézzel fejezi be, vagy úgy nyalogatja a nyelvével, hogy a száján kívülre megy a sperma. Egy éve vagyok vele, nagyon jól összeillünk a szexben.
26 f
A legjobb az amikor nagyon finom a szája, és ehhez megfelelő a technika. Ezt így nem lehet behatárolni ahogy a kérdésben leírtad, mert pont attól jó szerintem, hogy egyéni.
Nyilván ilyen dolgok mint a mélytorkozás, hogy forgatja a fejét miközben szop, hogy bőnyállal csinálja; élvezi ahogy csinálja, esetleg még nyög is közben, vagy az pl ha engedi, hogy átvegyem az irányítást, feldobják az élményt.
Egy csaj szerintem akkor tud jól szopni, ha hamar felismeri mi jó a partnerének, vagy van egy egyéni stílusa ami mindenkit kikészít.
Nekem a csúcs az, ha gyengéden csinálja a nő, úgy hosszabb ideig lehet élvezni az érzést.
Néhány dolog, amitől extra nagyot tudok élvezni:
- Sok szemkontaktus, különösen élvezéskor
- Golyók simogatása, nyalogatása
- Ha csak rövid időre is, de be tudja kapni tövig
- Ha élvezéshez közeledve irányíthatom az ütemet és a mélységet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!