Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés egy nőnek a nedves puncijába bele nyomni az ujjad?
Főleg ha kezet is mostál azelőtt, hogy ne fertőzödjön meg baktériumokkal és kapjon hónapokig tartó büdös folyást!
Már az felér egy élménnyel.
Amúgy nekem nőként nem nagy élvezet az ujjazás. Lehet a férfinak a látvány
Nagyon jó.
Először csak kívülről haladsz lefelé, akár szőrös, akár csupasz területeken át az egyre nedvesebb részek felé. Aztán megérzed, hogy itt most valami megnyílik, be tudsz kerülni valami nagyon puha és nedves, selymesen csupasz részek közé, de még mindig kint vagy. Ha tovább haladsz lefelé és picit befelé, hamarosan minden eddiginél is sokkal csúszósabb lesz minden, és érezni fogsz egy apró, kerek, feszes nyílást. Azon lassan áttolva az ujjad - ami egyébként roppant izgató érzés, én egyből merevedek, ha csak eszembe jut, mert olyan, mintha az ujjam lenne a péniszem és azt tolnám át -, egy tüzes óceánnal teli barlangba kerülsz, aminek a tapintása is másabb, kissé bordázottabb, redőzöttebb, viszont nagyon csúszik. Ha itt jól mozogsz ki-be (picit előre-hátra is kell, tipikusan azokkal a hívogató mozdulatokkal), akkor elég intenzív nedvesedést tudsz elérni, hangosan cuppog-puttyog a nő, nagyokat sóhajt, meg-megfeszül, és a kitartó munka eredménye előbb-utóbb meglesz. Amikor elélvez, akkor ütemesen és erősen feszül és ernyed (kicsit olyan, mintha le akarná harapni az utolsó ujjperced), miközben emelgeti a csípőjét is.
Hát, nekem ilyen érzés volt eddig minden egyes alkalom. Szóval nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!