Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Munkahelyi sex ,ki hol kerítet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyi sex ,ki hol kerített rá sort ?

Figyelt kérdés

Minden szakmában más lehet a elrejtőzés kis zegzuga :)

Én szórakozóhely pultos kollegina zárás után a raktárba .

szept. 17. 21:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hotelben dolgozom. A kontakt-bárban leegyezem az üzletet a klienssel, utána elmegyek vele a munkámhoz fenntartott szobába letudni a szexet.
szept. 17. 21:09
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Kerestünk egy üres termet lyukasórában. Nem volt nehéz, mert amelyik kulcs még becsöngetés után 10 perccel is a tanáriban volt, azt vittük. Belülről azért bezárkóztunk.
szept. 17. 21:15
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Szexelni nem szexeltem munkahelyen, de ujjaztam meg kolleginát a gyárban a gyártósoron éjszakás műszakban. El se bújtunk, mert úgy se volt arra járkálás. (Mondjuk a csoportvezetőm tudta már előtte mire készülök 😂)
szept. 17. 21:21
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
A főnök irodájában amikor már nem volt bent senki :)
szept. 17. 21:27
 5/17 anonim ***** válasza:
45%
Nekem volt szerencsém szexelni a munkahelyen! Ugyan az a hölgy volt! Bejött a műhelybe, pont magamban voltam és mondta úgy leszopna! Lehúzta a nadrágom és rábukott a farkamra, én meg tele élveztem a szájat! Egy másik alkalommal meg is bejött, akkor viszont megkellett dugni! Már nincs meg a hölgyemény sajnos!
szept. 17. 22:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Bent maradtam túlórázni egyedül és odahívtam az illetőt. Iroda. Volt némi rizikó, ha valaki visszajön, de az irodám belülről zárható volt, oda nem tudott volna bejönni senki. Amúgy kiábrándító és kényelmetlen volt. Ahol most dolgozom, legalább 2 helyen még kanapé is van, szoktam is túlórázni, lenne is elképzelésem, hogy kivel lenne jó, de elfogyott a lendületem.
szept. 18. 00:22
 7/17 anonim ***** válasza:
61%

Az irattárban többször leszopott egy kolléganő.

Egyszer az egész cég karácsonyi ebéden volt vidéken, nekem meg olyan dolgom volt, ami miatt be kellett mennem dolgozni. Gyorsan megcsináltam, utána a főnök irodájában a csajom összes lyukát szétdugtam.

szept. 18. 06:10
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Szállodában dolgoztam az első munkahelyem ez volt, nem nehéz helyszínt találni. Volt egy rendezveny én meg félrevonultam egyik felszolgáló sraccal a neki fenntartott szobába, utána visszatértem dolgozni mintha semmi sem történt volna😂😁😁 igaz főként szoptam ő meg ujjazott engem
szept. 18. 06:18
 9/17 anonim ***** válasza:
90%

Rengetegszer volt már :)

Raktárban, mosdóban, irodában… mindig megtaláltuk valakivel a közös hangot. A legdurvább munkahelyemen az állásinterjúból lett szex a főnökkel, nyilván megkaptam az állást :) kiderült, hogy asszisztens helyett partnert keres inkább😅 de jó volt a fizu és szingli voltam, szóval maradtam egy ideig :)

21/N

szept. 18. 06:48
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
9-es! Arról kérünk linket!
szept. 18. 06:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!