Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,ki lehet égni szextől,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,ki lehet égni szextől, kapcsolattól?

Figyelt kérdés

20 éves nő vagyok és mostanában, elég aktív szexuális életet élek, én nem tapasztalok magamon még semmit, de a legjobb barátnőm azzal ijesztget hogy ki fogok égni ebben és depis leszek stb.

Az egyetlen változás amit észrevettem, hogy sokkal hamarabb leszek kívánós mint korábban, illetve az hogy fizikálisan kicsit "másabb" lettem bizonyos helyeken.

Mi számít kiégésnek?

szept. 16. 08:24
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

20 éves fiú vagy

Ha nő is lennél 20 évesen attól nagyon messze vagy

szept. 16. 08:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Miben lettél másabb? Xdd
szept. 16. 08:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Kiégni mindenben ki tudsz és egy pontján az életednek ki is fogsz. Ki lehet égni a tanulásban (túlhasznolás, döntésképtelenség a jövő kapcsán, nem elég jó eredmények, ami szorongással tölt el a jövőre nézve), ki lehet égni a munkakeresésben (ez a műfaj úgy fos ahogy van), ki lehet égni a munkában, a párkapcsolatban, a párkapcsolat hiányában (sikertelenségben), a pénz vagy karrier elégtelenségében és a gyereknevelésben is. Ezer dolgot meg nem is mondtam most.

A huszas éveeim nekem is erről szóltak, imádtam a barátaimat, az egyetemet, az utazásokat, a bulikat, a kalandos randikat és az egyéjszakásokat is. Aztán egy idő után kevés lett a dolog, hiányzott az intimitás, nem kívántam többet a kalandot, mondhatni kiégtem. De az volt ebben a jó, hogy emiatt most teljesen készen állok egy kapcsolatra, mégrtem rá, nem hiányzik a szingli élet vagy a bulik. Szépen lassan átalakultam és lezárult bennem ez a dolog. Így fejlődik az ember.

szept. 16. 09:07
 4/4 anonim ***** válasza:
51%

Pasiként tudok hozzászólni.

Sok nővel voltam és igazából egyre magasabb lett az inger.

Régen elég volt egy jó szopás de mostanában már nem olyan kielégítő.

Mélytorkozott egy nő nekem és azóta is csak azt hajtom keresem.

Sokkal nagyobbat élvezek torokra.

Csak ugye kevesen tudják sajnos.

szept. 16. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!