Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már külföldi párod/partnered?
#4: amilyen régóta élek ebben az országban, sokszor magyarul nem tudom már magam kifejezni rendesen, hanem inkább ezt a nyelvet használom. Ezen felül én tanítom őt magyarul, a férjem pedig engem az ő anyanyelvén.
#1 voltam.
Nem nehéz, mert mind angolul, mind olaszul magas szinten beszélek. Sőt, bizonyos témákban (például bármivel, ami szexszel kapcsolatos) jóban ki tudom fejezni magamat ezeken a nyelveken, mintha magyarul kellene.
(#3)
Mindenkinek más a nyelvérzéke; nekem mindig is könnyebb volt ráhangolódni egy nyelvre, mint másoknak, akik pedig másban jók. Sok tanulással és gyakorlással viszont bárki elérhet egy több, mint elegendő szintet.
Viszont magyar anyanyelvű férfiakkal érdemes ismerkedned, ha így érzel. Egy kapcsolat alapja a kommunikáció.
(#3, #6)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!