Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már külföldi párod/partne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már külföldi párod/partnered?

Figyelt kérdés
szept. 15. 12:33
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
21 szavazat
1 2
 1/11 NemFogodKitalálni ***** válasza:
77%
Volt, és a férjem sem magyar.
szept. 15. 12:33
 2/11 Laylah ***** válasza:
77%
Külföldi párom van.
szept. 15. 12:35
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Igen; a jelenlegi párom angol-olasz és fele-fele arányban beszélünk angolul és olaszul.
szept. 15. 12:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Ha már felmerült a nyelv, nálatok ez milyen hosszabb kapcsolatban. Nem nehéz, hogy nem tudjátok kifejezni magatokat azon a szinten, mintha magyarul beszélnétek?
szept. 15. 12:40
 5/11 NemFogodKitalálni ***** válasza:
48%

#4: amilyen régóta élek ebben az országban, sokszor magyarul nem tudom már magam kifejezni rendesen, hanem inkább ezt a nyelvet használom. Ezen felül én tanítom őt magyarul, a férjem pedig engem az ő anyanyelvén.

#1 voltam.

szept. 15. 12:42
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

Nem nehéz, mert mind angolul, mind olaszul magas szinten beszélek. Sőt, bizonyos témákban (például bármivel, ami szexszel kapcsolatos) jóban ki tudom fejezni magamat ezeken a nyelveken, mintha magyarul kellene.

(#3)

szept. 15. 12:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Nekem ezt nehéz elhinni is, hogy annyira megy az idegen nyelv mint a magyar. Én is vágyok rá, hogy egyszer majd annyira mennyen, de már nem nagyon remélem. Esélyem sincs olyan szintű szókincsre szert tenni, és árnyalatokat kifejezni mint magyarban. És magas szinten beszélek én is angolul, de ez nem ugyanaz nálam mint a magyar. Versekben lévő képeknél pl nagyon könnyen érzem ezt a különbséget, hogy nem tudnám elmondani angolul, hogy mi ez a finom hangulat ami ott kifejeződik. Nekem itt van egy különbség. Amit meg mondjuk kompenzál más, de azért ez létezik.
szept. 15. 12:51
 8/11 anonim ***** válasza:
30%

Mindenkinek más a nyelvérzéke; nekem mindig is könnyebb volt ráhangolódni egy nyelvre, mint másoknak, akik pedig másban jók. Sok tanulással és gyakorlással viszont bárki elérhet egy több, mint elegendő szintet.

Viszont magyar anyanyelvű férfiakkal érdemes ismerkedned, ha így érzel. Egy kapcsolat alapja a kommunikáció.

(#3, #6)

szept. 15. 12:54
 9/11 anonim ***** válasza:
47%
Nem volt. Csak magyar lányokat dugok.
szept. 15. 14:33
 10/11 A kérdező kommentje:
Aszta 17-1, hogy volt. GYk furcsa egy hely, egyszer úgy tűnik mindenki incel aztàn meg ez hogy mindenki kavart külföldivel is 🙀
szept. 15. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!