Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk jobb a szex cigány lányokkal?
Figyelt kérdés
szept. 15. 11:49
1/10 anonim válasza:
Én ritkán látok ilyen vegyes párokat. A szex meg rendes párkapcsolatban szokott igazán jó lenni. Szóval sok szerencsét a kérdéshez :D
2/10 anonim válasza:
Igen, de azért, mert engem eleve a sötét bőrű nők izgatnak jobban. Attól nem lesz jobb az ágyban valaki, mert X nemzetiségű.
3/10 anonim válasza:
Elvi síkon nem kéne, hogy jobb legyen, hiszen a származás nem függ össze a szexuális magatartással. Viszont az eddigi tapasztalataim szerint jobb.
4/10 anonim válasza:
Jobban b@sznak ez kétségtelen. Szeretkezni a fehérek jobbak.
6/10 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy a cigány csajok sokkal vadabbak a szexben. Pl volt olyan aki folyton harapott de durván, meg összekarmolt. Nekem bejött ez a vad szex, de biztos sokan vannak akinek ez már túl sok. Nyilván nem mindegyik cigány csaj ilyen, de arányaiban többen vannak akik fogékonyabbak erre. Ja és fejfájós roma lánnyal még nem találkoztam :D
7/10 anonim válasza:
Ha szerelemből szexel akkor nagyon jó tud lenni. Ha fizetős akkor felejthető.
8/10 anonim válasza:
Temperamentum, érzelemdús és feltétel nélküli odaadás, csupasz és kendőzetlen szex egyik oldalról, míg "rák a gyomrod, meg leszel verve a tesómékkal, egyél még, mert anyám megsértődik" a másik oldalon :D
9/10 anonim válasza:
Félcigány lánnyal volt dolgom, 24 órát töltöttünk együtt gyakorlatilag folyamatos szexszel. Odaadóan szopott és minden pózban dugható volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!