Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek hány évesen jött az ömlés? Mennyi sperma jött kb-ra? (hány spricc)
Figyelt kérdés
#ömlés #sperma #maszturbáció #szexszept. 14. 16:59
3/12 anonim válasza:
Hirtelen magömlésre gondol, kisebb fiúknál fordul elő.
4/12 anonim válasza:
Ki a fene emlékszik már ilyesmire? Arra emlékszem, hogy először még épphogycsak valami, majd egyre több. Tizen-egy-két éves lehettem, de nem vezettem naplót róla.
5/12 anonim válasza:
10 és fél évesen,sok jött,szép fehér,elsőre is,nem számoltam
6/12 anonim válasza:
Nem emlészem rá pontosan hány éves lehettem 12-13? A hasamon feküdten, és fogalmam sem volt még arról hogy az micsoda, de nagyon jó volt.
7/12 anonim válasza:
12-13 éves lehettem. Szándékosan huzogattam aztán egyszer csak jött, de sok idő múlva. Nem emlékszem mennyi jött nem sok pár csepp csak.
8/12 anonim válasza:
Csak arra emlékszem, hogy az átlagnál jóval korábban.
10/12 anonim válasza:
Még 12évet sem töltöttem be nyáron,emlékszem ahogy vertem az ágyban és arra gondoltam,húha már két éve verem.Elsőre is sok jött és azóta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!