Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Nektek hány kilövelléset...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek hány kilövellésetek van kiverésnél? És milyen hosszan?

Figyelt kérdés

szept. 14. 14:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
75%
8-10 kb van hogy a 50cm kb sűrűn 44 éves férfi vagyok.
szept. 14. 14:43
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen rég volt ürítés és mennyire vagyunk felizgulva szex közben. Pont nemrég vertem ki egy bugyis lány képére 3 nap orgazmus-nélküliség után és jött 4 nagy spricc, meg egy ötödik adag lassabban.

Egyszer egy nő olajos testtel dörgölte magát hozzám, aztán kiverte nekem úgy, hogy a puncija eresztette a nedvet a combomra és kb. fél órán át izgatott, na akkor majdnem elájultam az orgazmustól és úszott a hasam a spermában. A nő utána konyhai törlővel rakott rendbe, amíg a hátamon pihegtem, es kuncogott, hogy olyan, mint tisztába tenni egy kisfiút aki pelenkázás közben lepisilte magát.

szept. 14. 14:58
 3/22 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon változó. Viszont az elsőre nagyon emlékszem. Majdnem plafonig spricceltem, pedig nem kicsi a belmagasság.
szept. 14. 15:01
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Valtozo. Altalaban 3-4. Ha tegebb nem vertem es hosszu menet akkor 7-8 rendes spricc is johet.
szept. 14. 15:05
 5/22 anonim ***** válasza:
23%

10-15 általában!

36/f

szept. 14. 15:09
 6/22 anonim ***** válasza:
33%
7-8 spricc,a mosdó túlvégén a poháron csattan az első.40+
szept. 14. 15:21
 7/22 anonim ***** válasza:
80%
8-10 kb es ha varok meg vele akkor tobb 🫠 26/f
szept. 14. 15:30
 8/22 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is a poháron csattan,4nagyobb és 4 kisebb spricc.
szept. 14. 15:55
 9/22 anonim ***** válasza:
3. Aha!!! Mekkora volt az a belmagasság? (Vagy inkább belkamu?)
szept. 14. 19:37
 10/22 anonim ***** válasza:
87%

4-5 spricc alapbol. amikor nagyon durvan felizgatom magam akkor akar 8-10 spricc is sikerul.

18/f

szept. 14. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!