Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az gáz ha 26 éves férfiként 3...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha 26 éves férfiként 3 hónapja nem szexeltem annak ellenére hogy állítólag az átlagnál jobban nézek ki?

Figyelt kérdés
szept. 14. 13:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem senkit sem érdekel.
szept. 14. 13:54
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
Nem
 3/18 anonim ***** válasza:
64%
Én meg 9 éve, és mégis tökéletes harmóniában élek egyedül.
 4/18 anonim ***** válasza:
81%

Miért? Rád van írva? Vagy mégis kinek gáz?

Ez rajtad kívül hidd el, senkit nem érdekel.

szept. 14. 14:02
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem nagyon jön össze a dolog erre irányult a kérdés :D
szept. 14. 14:04
 6/18 anonim ***** válasza:
13%
Én is átlag felettinek számítok kinézetben. Sőt már körbement a városban, hogy anyagilag se állok rosszul. Mégse szexelek annyit amennyit szeretnék.
szept. 14. 14:22
 7/18 A kérdező kommentje:
6 os köszönöm a választ erre voltam kiváncsi.Same
szept. 14. 14:26
 8/18 anonim ***** válasza:
49%
Amúgy nem akarok általánosítani de én úgy vettem észre hogy a ronda nincstelen emberek többet szexelnek mert nekik mindegy csak valami legyen. Élet apró örömei. Aki kezd valamit az életével azért más dolga is van meg nem feltétlen kapaszkodik bele minden felmerülő lehetőségbe. 3 hónap alatt ha nem jön össze valami az tök normális szerintem. Ha arra koncentrálsz és erre nyitott nőket keresel, akkor majd össze fog.
szept. 14. 14:31
 9/18 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Egy bizonyos szint felett nem fog az ember mindenkivel szexelni. Plusz ha normális ember vagyok és lefekszek egy tényleg top csajjal akinek vannak érzelmei akkor nem fogom ledarálni és legalább annyira odafigyelek hogy ne ejtsek benne nagy kárt. Ez az össze vissza szexelgetés lehet hogy valakinek meg, de ennek más területen megfizeti az árát.
szept. 14. 14:55
 10/18 anonim ***** válasza:
65%
Átlagnál nagyobb tahó vagy. Ennyi a lényeg.
szept. 14. 15:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!