Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzobba valik a szemetekben egy lany, hogyha bejon sok mas pasinak is?
Figyelt kérdés
szept. 13. 19:50
1/12 A kérdező kommentje:
Nyilvan ha eleve tetszik.
szept. 13. 19:50
2/12 anonim válasza:
Nem oszt nem szoroz másnak a véleménye a csajról
4/12 anonim válasza:
Nem számít mások véleménye, de a nagy ideáljaim nem voltak népszerűek, körülrajongottak. Amit máig sem értek egyébként.
7/12 anonim válasza:
Igen , szerintem az hogy a nő , aki velem van , az sok más pasinak is fel csillantja a szemét , az igen is jó érzést kelt bennem .
Szerintem ez egy rendkívül jó érzés , ha másoknak is tetszik a barátnőm .
8/12 anonim válasza:
Egy átlag csaj már nagyon sok pasinak tetszik. Ha vele vagyok nyilván maga miat vonzó nem azért mert tetszik másnak.
9/12 anonim válasza:
8/
Ez így igaz , nem azért lesz vonzó egy nő , mert sok más pasinak is tetszik , hanem önmagáért .
Maga a tudat , hogy más pasiknak is tetszik , az még ad egy pluszt , legalább is nekem .
7/ - voltam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!