Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a baratnotok moge alltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a baratnotok moge alltok kozel es bamuljatok a feneket, akkor mire gondoltok?

Figyelt kérdés
szept. 13. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Ma arra gondoltam hogy milyen formás feszes popsija van ebben a bőrhatású nadrágban.
szept. 13. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Én tegnap arra, hogy ha most picsán rúgnám, vajon haragudna?😀
szept. 13. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Mikor hogy... van hogy azon hogy lehet valakinek ekkora feneke, vagy amikor lovagol rajtam- csak el ne törje- amúgy meg imádom!
szept. 13. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt hogy jól megbruttósítanám. Persze nem csak gondolom... Mondjuk az is erősen rásegít, hogy az én párom is tapadós naciban szeret lenni
szept. 13. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Hogy azonnal meg szabadítom a ruhától amit visel , hogy szabaddá tegyem és számomra elérhetőbbé .

Aztán hogy össze - vissza tudjam neki puszilgatni , simogatni s csókolni stb .

szept. 14. 00:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Arra gondolok, hogy lehúzom a naciját a térdéig, -akkor nem tud elszaladni, utána hátulról teszem magamévá.

De nem csak gondolom, hanem meg is teszem.

szept. 14. 07:16
 7/7 anonim ***** válasza:

6/

Ez isteni jó érzés tud lenni .

szept. 14. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!