Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy nagyon nagy a farkam?
Figyelt kérdés
18-19 cm korul van, es eddig
mind a 3 partneremnek fájt nagyon, még fiatal vagyok, azért nincs viszonyitasi alapom:)
szept. 13. 10:23
1/36 anonim válasza:
Páromnak is 19 centi volt.
Fiatal sem vagyok (35) szültem is már, de voltak pózok, hogy vadulni próbált és már fájt.
2/36 anonim válasza:
Tökéletes méret a 19cm, nem fájhat senkinek. Ne trollkodj...
23L
3/36 anonim válasza:
Álmodban van csak neked 18-19...
Ha akkora lenne, tudnád hogy nem fáj, de te kisfarkú lúzer vagy és itt savazod a nagy farkakat. Szánalmas.
4/36 A kérdező kommentje:
Minden vagyok csak nem kis farku😂😂
szept. 13. 10:49
5/36 anonim válasza:
A kérdezőt miért nem lehet lepontozni?? 😄
6/36 A kérdező kommentje:
Nemtudom, de nekem sikerult:)
szept. 13. 10:52
7/36 anonim válasza:
Kedves privátozóz, nincs párom, ugyanis a 19 centis farkú párom a föld alatt van és van fontosabb dolog is, hogy új farkat keressek az életemben.
8/36 anonim válasza:
#6 Kérdező ezen besírtam, szép touché volt😂
9/36 A kérdező kommentje:
Koszike😂😂😂😂
szept. 13. 11:31
10/36 anonim válasza:
Nem minden nonek egyforma hosszu a huvelye, igy siman elkepzelheto hogy nekik fajt, masnak viszont pont jo lenne. Illetve van aki szereti mikor elered a huvelye veget, van aki nem. A szexben minden egyenfuggo :)
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!