Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony, magas férfiként bejönnek a teltebb nők. Mi miatt alakulhatott ki ez a nálam?
Figyelt kérdés
70-75kg-ig értem ezalatt.szept. 13. 08:52
1/7 anonim válasza:
Én nőként azt gondoltam, hogy a telt a 80-100 kg-t jelenti. Egy magasabb nő 70 kg-san még nem is telt :D
2/7 A kérdező kommentje:
#1 Egy alacsonyabb nőre értettem :D Melyik kategóriába illesz bele? :)
szept. 13. 08:58
3/7 anonim válasza:
Az alacsonyba, de én 50 kg vagyok és sportos :D
4/7 A kérdező kommentje:
#3 Téged se utasítanálak vissza ha arról lenne szó :D
szept. 13. 09:02
6/7 anonim válasza:
Biztos érzed hogy ha velük vagy ők meg tudnak védeni. Nyilván te 40 kilósan nem tudod magad annyira megvédeni.
7/7 anonim válasza:
Én alacsony és 70 kiló vagyok. Nem vagyok sovány ez tény, de szerintem még telt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!