Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Voltatok már olyan csajjal aki igazi vadmacska az ágyban? Velük milyen a szex?
Figyelt kérdés
szept. 13. 08:33
1/7 anonim válasza:
Voltam, a párom is ilyen. Next level vele.
2/7 anonim válasza:
Az ilyen nőket imádom!! Nekem velük a legjobb!
31F
6/7 anonim válasza:
Akkor valaki definiálja mit ért vadmacska alatt?.A csaj leteperi, vadul szopja,félig kb megerőszakolja😁😄 majd beleül a kemény farkába..de a nőt pl nem izgatja fel csak inkább egyoldalúan a pasit kell izgatni??
7/7 anonim válasza:
Nem kevés csajjal volt már dolgom, de egyetlen egy nő volt, aki tényleg ilyen igazi szexmániás, vadmacska volt. Csak alkalmi szex volt, de jópár alkalom volt szerencsére. Az a fajta, aki már azonnal szenvedélyesen nekiállt szopni, úgy csinálta, mint senki más, látszott, hogy tényleg szereti, finoman karmolászott, simogatott, teljesen más így. Kőkeményen lehetett döngetni, igényelte is, minden perverz dologban benne volt, nem merült fel ilyesmi, hogy jajj csak sötétben csináljuk, vagy hogy nem élvezhetek bárhova, ahova szeretnék a végén. Sajnos neki is volt egy problémája, sehogy sem tudott elmenni dugástól (mással sem, nemcsak velem), és rengeteget kellett nyalni, akár fél órát is, mire végre sikerült neki. Sokszor már úgy elzsibbadt a nyelvem, hogy beszélni nem bírtam. Na de az kárpótolt mindenért, mikor láttam, hogy remeg az egész teste, és mennyire beletudja élni magát. És ilyenkor meghálálta úgy a szájával, hogy elképesztő.. Vele 2-3-szor is eltudtam élvezni úgy, hogy merev volt végig a farkam, pedig alapvetően egymenetes vagyok. Azt hiszem, ez mindent elmond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!