Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok, Te örülnétek ha a pasitok nyitott lenne és nem monogám? N26
A barátnőmnek bevallottam hogy a pasimmal nyitott kapcsolatban vagyunk, mindketten randizhatunk másokkal ha őszintén elmondjuk titkolózás nélkül. Persze vannak szabályok, heti 1 tali lehet max mással és haza kell menni mindkettőnknek éjfélig.
A barátnőm ezen kiégett, sőt ideges és frusztrált lett, szinte azt éreztem hogy rögtön nekem ugrik mérgében. Nagyon szélsőséges volt a reakciója, amit nem tudok hova tenni, talán azért mert csak most vallottam be neki ezt 1 év után, vagy mert nem tud azonosulni ezzel, Végül csak hallgatott és felpattant, azt mondta mennie kell, azóta nem keresett, ennek 3 napja.
Lehet ennyire távol áll tőle ez a lazább kapcsolat? Sokszor beszélgettünk róla, hogy milyen jó lenne hármasban, ő is kipróbálná és áradozott más pasikról, kollégákról hogy milyen jó pasik, ezért gondoltam, hgy ő is nyitott szemmel jár.
Nem. A pasi nem dughat mással, csak én.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!