Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim lusta vagy én vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim lusta vagy én vagyok béna az ágyban és azért nem csinálunk mást?

Figyelt kérdés

Szopni csak úgy lehet ha háton fekszik.

Szexelni csak misszionárius pózban szoktunk.

Mást nem is szoktunk csinálni.

Nagyon unalmas nekem már ez. Elégnek kellene lenni ennek vagy velem van a baj és sokat szeretnék?

Nincs nálunk elő és utó játék sem.

Élvezni sem szoktam sajnos.

Jó lenne egy olyan aktus amiben több póz van és nem csak pár perc az egész.

szept. 11. 09:05
 1/6 anonim ***** válasza:
35%

" A pasim lusta vagy én vagyok béna az ágyban "

Ez így igaz.

szept. 11. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:

De miért az a legnagyobb problémád, hogy csak egy pózban csináljátok? Lehet most újat mondok, de kevés rá az esély, hogy más pózban való behatolásnál elélvezz, ha misszionáriusban eddig nem sikerült. Pont hogy az elő és utójáték közben jönne valszeg össze.

Amúgy hogy megválaszoljam a kérdést is: igen lusta és hagyod ezt neki, holott effektív semmit nem veszel te magad ki az aktusból, hiszen orgazmusod sincs, gondolom azért addig a pár percig, amíg benned van többnyire élvezed, de ennyi.

szept. 11. 09:15
 3/6 anonim ***** válasza:
A szex a kommunikációról szól, csapatsport. Szerintem a legfontosabb lenne megtanulnod kommunikálni a vágyaidat és az elvárásaidat. Kérd meg konkrétan, hogy most próbáljatok ki valami mást. Húzd tovább a szexet, húzd tovább az előjátékot. Kérd ezeket meg és mondd hogy erre vágysz, téged ez izgat. Szerintem neki sem lesz ellenére, de ha igen, akkor meg keress valakit aki kielégít. Mert amit leírtál az nem hangzik annak.
szept. 11. 09:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezt valahogy neki is mond el.

Hogy tudsz elélvezni?

szept. 11. 09:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szex,és nem is FFI csak egy önző lusta, azonnal elhagynàm az ilyen suttyót.
szept. 11. 10:08
 6/6 érdeklődő35 ***** válasza:
Magadban hogy tudsz elélvezni?
szept. 11. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!