Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 7 hónapja vagyunk együtt, csal hétvégenként tudunk találkozni, így péntektől ott voltam nála.(többi lent)?
Figyelt kérdés
Szóval péntektől ott voltam nála. Péntek este, szombaton reggel és este is szexeltünk, 2 kör mindegyik alkalommal, de vasárnap az első kör után nem akart felállni neki. Ez nekem nagyon rosszul esett, mivel túlgondolós típus vagyok, de elkezdtem azon agyalni, hogy mi van ha már nem talál vonzónak? Mi van ha csak megszokásból csinálja velem? Szerintetek csak túl gondolom az egészet, vagy igazam van?szept. 10. 22:14
1/9 NemFogodKitalálni válasza:
Kismillió oka lehet ennek. Nem kell túlgondolnod. A férfiak sem robotok, hogy gombnyomásra felálljon nekik.
N
2/9 anonim válasza:
Túl gondolod az egészet. 2 kör 3 alkalommal, és vasárnap a második menetre nem állt fel neki. Elfáradt szegény.
Ha nem találna vonzónak akkor a sikeres 7 menetre sem állt volna fel neki.
3/9 anonim válasza:
Jaja persze, megdug 5x hétvégén, de hirtelen átfordul a fejében egy relé, hogy áááááá már nem is kívánom a csajt. Béjbi' ez nem így működik :) Ha előtte pár órával ennyiszer kívánt akkor utána is csak a pisztolyból kifogyott a lőszer :)
4/9 anonim válasza:
Tudod a lányoknak ebben könnyebb. A férfiaknak idő kell a regenerálódásra és ahány férfi annyi eset. Lehet, hogy az egyik tud 6 napon át napi 4x elélvezni, de utána meg fog állni. Mások napi egyszer és kész. A te pasid kitett magáért, te meg ennyit tudsz az egészről: hogy csalódott vagy.
Felszopni szoktad egyébként? Vagy csak készen várod a kemény farkát?
5/9 anonim válasza:
Ennyi ésszel inkább szedj hangyát ne szexelj
7/9 anonim válasza:
Hú gecc milyen idióta emberek vannak.
8/9 anonim válasza:
Istenem , ennyire hülye csajok is hogy léteznek!!
9/9 anonim válasza:
Ha egy hétig nem szexel akkor fel kellene neki állni, de azért ez nem aranyszabály, lehet hét közben kiverte magának (esetleg valakivel volt ...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!