Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit szólnátok ahhoz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok ahhoz, hogyha kiadó szoba nézegetés közben a néhány évvel idősebb (tehát korotokbeli) férfi tulaj előállna azzal, hogy ingyen is kiadó a szoba, de cserébe hétvégente szombat, vasárnap meztelenül, nyakörvben és pórázon tartana..?

Figyelt kérdés
... tartana titeket, és ezen időszak alatt bárhol megtaperolhat titeket...?

szept. 10. 21:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%
Na ez elég beteges. Nekem nincs bajom a bdsm-el szeretem én is, de hogy egész nap és meztelenül azért ez már túlzás. Ha még életszerű is lenne, még neki kellene fizetnie a havi 8 napért:)
szept. 11. 16:34
 12/23 A kérdező kommentje:
#11: Az nem fizettség, hogy ingyen szoba + ingyen kaja + ingyen rezsi? 150.000-200.00 HUF spórolás egy lánynak ahhoz képest, ha elmenne szobát bérelni.
szept. 11. 16:38
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

#5, 12 - ja te gondoltál valamire, fiatal csinos nőre, csak közben az nem 150-200k-ra fog gondolni ilyen "programért" hanem legalább a duplájára, vagy éppen sokkal többre. Pláne úgy, hogy te szoba kiadós bérlőnek akarod és egész nap a nyakán vagy. Egy betlakásos szoba áráért, hogy állandóan ott vagy és még ugráltatni is akarod hétvégén maximum egy kissé leharcolt ööö nem túl fehér ócska k.rvát kapsz nem pedig fiatal csinos nőt.

Egy egyetemista csaj ha k.rválkodni (pardon sugarbaby) akar akkor egy komplett lakást fog kapni (főbérlő nélkül), rezsivel, némi költőpénzzel és sima normál szexet kell csak vállalnia heti 2-3 alkalommal.

szept. 11. 22:18
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Eleve ostoba ötlet, de ha valakit érdekelne is, gondolj bele, pont a szabad idejét, a hétvégéjét adná oda? Teljesen irreális az elképzelés.
szept. 11. 23:27
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
150-et szerintem még én is megkeresnék szexmunkával úgy, hogy férfi vagyok
szept. 12. 00:31
 16/23 anonim ***** válasza:
52%

A pesti realitás, hogy 80-100e + 2-3 dugás / hó -ra, nagyon sok fiatal csinos csaj kapható.

szept. 12. 10:04
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
16. Nem, nem kapható sok. Tudod vannak akiknek gerincüi is van.
szept. 12. 10:26
 18/23 anonim ***** válasza:
52%

Sajnos, sok kapható, spórolnak havi 120-150e forintot, azért 2-3 dugás belefér nekik havonta.

szept. 12. 11:31
 19/23 anonim ***** válasza:
Gondolom ne mindegy a főbérlő sem...
szept. 12. 11:56
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy havi 2-3 dugásra találsz, de hogy teljes napokon semmit ne csinálhasson, ne mehessen el, mert szombat-vasárnap havi 4x szex rabszolga lesz, azt már nem fogják azok a lányok bevállalni, akik a havi 2-3 sima szexre igent mondanának. Remelem érezhető a kérés nagysága közti különbség.
szept. 12. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!