Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy izguljak rá,jobban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy izguljak rá,jobban?

Figyelt kérdés

Hogy tudnek jobban ra izgulni a baratnomre? Szep mellei vannak jo puncija jo segge de megse tudok ra izgulni mivel nem tesz olyat ami nekem vonzo/szexi lenne

Gondolok itt olyanra hogy nem razza a segget nem pucsit stb

szept. 10. 17:11
 1/8 NemFogodKitalálni ***** válasza:
81%
Azért nem izgulsz rá, mert nem rázza magát meg nem pucsít? Édes istenem gyere le. Hova fajul még ez a világ.
szept. 10. 17:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
És ezeket mondtad már neki, hogy tetszene ha ilyeneket csinálna?
szept. 10. 17:55
 3/8 A kérdező kommentje:
2. Igen mondtam mar neki, de konkret valaszt nem kaptam csak hogy o nem tudja ezeket csinalni
szept. 10. 17:57
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Hány évesek vagytok és mióta együtt?
szept. 10. 18:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg, hogy csinálja. Az nem reális, hogy holnaptól Nicki Minaj legyen, kezd kicsiben. Amikor van lehetőség szex közben kérd meg, hogy most kicsit pucsítson. Mondjuk amikor alapból olyan helyzetben van, és csak pici kell igazítani rajta. Mondd neki, hogy nagyon-nagyon szexi, mutasd is neki hogy élvezed. Kb ezek alapján apránként meg fogja tanulni, hogy mi tetszik neked és hogy ahhoz nem kell egy twerkbajnoknak lennie. Mindig mondhat nemet természetesen, de jellemző, hogy tetszeni akarunk a másiknak, és vágyunk arra, hogy kívánjon minket, esélyes, hogy ő is, emiatt jobban hajlani fog az ilyen dolgokra. (Csak sokszor megijedünk az ilyen extrén tudást igénylő kérdésektől és nem merjük csinálni, mert zavarba jövünk, de ha szépen apránként haladunk felé, az jó lehet.)
szept. 10. 18:42
 6/8 anonim ***** válasza:
26%

"Azért nem izgulsz rá, mert nem rázza magát meg nem pucsít? Édes istenem gyere le. Hova fajul még ez a világ."

Mert te talán beindulsz annyitól, hogy a pasid eléd áll és annyit mond, "heló itt vagyok, izgulj fel és nyomassuk?" Abban, hogy az ember beindul a másikra, fontos szerepe van annak, hogy érzékeled a másik szexre való nyitottságát és fogadókészségét, hogy a másik részéről valami többet, valami mást érzel, mint amit egyébként a nap összes többi percében éreznél. Különösen igaz ez együtt élő párok esetén, ahol tényleg annyira megszokod a másik jelenlétét, mint magadon a mackóalsót.

szept. 10. 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:

"(Csak sokszor megijedünk az ilyen extrén tudást igénylő kérdésektől és nem merjük csinálni, mert zavarba jövünk, de ha szépen apránként haladunk felé, az jó lehet.)"

Egyáltalán nem kell hozzá hatalmas tudás, az átlagember szintű kisebb próbálkozás teljesen megteszi. A lényeg, hogy ne az #1-eshez hasonló fap.na hozzáállás érződjön, aki egy utolsó kis nyomingernek tartja a férfit, ha az nem indul be a nagy semmitől (de persze ha meg így lenne, akkor az lenne a baja, hogy a férfiak micsoda ösztönlények, a lyukat a falban is megdugnák).

szept. 10. 19:28
 8/8 NemFogodKitalálni ***** válasza:
1# vagyok. Nem kicsit értettetek félre… a kérdező azt írta, hogy nem rázza magát és nem pucsít. Nem vagyok fap*na. Férjem van, a szexuális életünk pedig tökéletes annak ellenére, hogy nem pucsítok neki és nem rázom magam. Nem vagyok rúdtáncos. Az, hogy ezt írtam nem jelenti azt, hogy egy férfinak fel kell izgulnia a semmitől. Van kismillió módja annak, hogy egy férfit felizgassunk. Nem kell ahhoz, hogy “hivatásosként” rázzuk magunkat meg pucsítgassunk. Én sem szoktam a férjemnek soha, mégis minden rendesen felizgatom még évek múltával is…
szept. 10. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!