Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik fők akik párhoz csatlakoztak, mi volt a menete a dolognak hogyan jött össze?
Az előttem szólókkal max. egyet értek!
Tapasztalati kiegészítés: arra jó felkészülni, hogy ha rögzítetten is hetero módon megy a 3-as, akkor is elkerülhetetlen a pasival a testi érintés, stb.!
Ez elkerülhetetlenül benne van a pakliban, erre nem árt felkészülni.
A nő intenzívebben veled fog foglalkozni, mert te vagy az újság számára! Ha ők nem is, te vigyázz az arányokra, ne rekesszétek ki a férjet, mert az sértődéshez vezethet.
Buliban kiválasztott a pasi, elkezdtünk táncolni, tapi, ilyesmi. Majd leültünk egy kanapéra, smárolás közben meg “valaki” (mint később kiderült a nője) elkezdett tapizni és a nyakamat csókolni. A többi már ment magától :)
De találtak már meg szextárskereső oldalakon is és itt gyakorin is
3 alkalommal volt, hogy hagytam, megtaláljanak.
A leg az volt, mikor buliban beszélgetni kezdtem egy lánnyal, akit ismertem látásból. Nagyon egy hullámhosszon voltunk, mígnem elárulta, épp vadászik. Azt csak később mondta el, nem csak magának, de pasijának is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!