Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek a hatàsàra történt meg veled?
Figyelt kérdés
Minek a hatàsàra szántad rà magadat, hogy női bugyit lopj ki a szennyesből és azzal masztizz?
Ha vannak érdekes sztoriaitok írjàtok le 🙂
szept. 8. 15:21
1/10 anonim válasza:
Hát ezt sose értettem. Egyszer viszont fogadásból, (már enyhén ittasan voltunk) egy csaj elnyerte a feleségem bugyiját és utána a pasijának adta. A mai napig nem értem hogy mi volt ezzel a célja. Nyílván nem az hogy a pasija feleségemre masztizzon.
2/10 A kérdező kommentje:
#1 hát ez érdekes, de akkor minek kellett neki a bugyi?
szept. 9. 07:21
3/10 anonim válasza:
Tetszett a csaj, nem volt otthon (lakótársak voltunk) és kaptam az alkalmon. Csak azt bánom, hogy nem tartottam meg.
4/10 A kérdező kommentje:
#3 vissza csempèzted a szennyesbe?
szept. 9. 16:01
5/10 anonim válasza:
Ott kivertem az ágyán és a popsijára gondoltam amiben a bugyi volt. Nem vertem rá, egyszeri alkalom volt, majd vissza tettem a szennyesbe.
6/10 anonim válasza:
2
Ezt a mai napig se értem.
1es voltam.
8/10 anonim válasza:
7
Megköszönte a csajának és elrakta.
9/10 anonim válasza:
Hát, úgy lehet azóta is arra veri titokban. Azért ez elárul egyet s mást egy kapcsolatról. Gondolj bele fordított esetben ha a csaj kapna egy alsó gatyát és elrakná. 😬
10/10 anonim válasza:
De miért verné rá titokban, amikor a barátnője "szerezte" neki?
Ennek semmi értelme. A barátnője előtt meg milyen lenne már hogy más csaj bugyijára veri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!