Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert van ennyi farok meretes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ennyi farok meretes kerdes ?

Figyelt kérdés
Nem mindegy mit mondanak a csajok ? Ha neked csak pl csak 12cm es azt mondjak hogy huuuu nekem 17cm a jo erzes attol ugyan olyan kicsi marad a farkat max rosszabbul erzed magad mert rajossz hogy tenyleg kicsi🤣 nem ertem a kerdes lenyeget sose 🤣🤣
szept. 8. 06:53
 1/4 NemFogodKitalálni ***** válasza:
38%
És ennek a kérdésnek mi értelme?
szept. 8. 07:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Itt mostanában egyetlen kérdésnek sincs értelme.

Farok méregetés.

Szőrös vagy nem a nőknek.

Hányszor recskázik.

Megdugatná a feleségét.

AZ összes fétis kérdés.

Ki mikor fogott fütyit.

Heterók engednék leszopni férfinak.

Mehet seggből szájba.

Meg a többi idióta kérdés.

szept. 8. 07:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezek vadász kérdések . Amint ír egy “nő” megy a privát
szept. 8. 07:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az egyszerűbb válasz a kérdésedre, azért mert ezekre mindig válaszolnak. Nem kell válaszolni egy fsz méregető kérdésre sem, és előbb-utóbb megszűnik a kérdés is.

A bonyolultabb válasz pedig a következő, ami szerintem ez a legtöbb embernek nem esik le:

Ezek mind generált kérdések. Egyszerűen nem hihető, hogy az oldalon felteszik húszezerszer ugyanazokat a kérdéseket, folyamat, két-három naponta. Ez azért történik, mert esélyes, hogy az oldal készítői generálják a kérdéseket, olyanokat, amire mindig lesznek válaszok, hogy legyen forgalma az oldalnak, ebből pedig bevélel.🤷‍♂️

szept. 8. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!