Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a szexben amire vágysz de nem kaptad meg?
Figyelt kérdés
szept. 7. 15:46
11/18 anonim válasza:
Igazan egy kedves, hatarozott hazasparra vagynek...akikkel intellektualisan is egy huron pendulnenk, s akiknek beleferne egy szenvedelyes harmasba a pisiszex is...akar...?!
53f
12/18 anonim válasza:
Én elég sok perverz vágyat megéltem, még olyanokat is amikről azt hittem nem fogom, vagy még csak eszembe sem jutottak ilyenek.
Viszont ennek ellenére még bőven van mit megélnem.
BDSM-en belül több dolog és pár perverzebb vágy pl anya-lánya 3-as, vagy ikrekkel 3-as, terhes nővel szex stb.
Van még remélhetőleg sok évem ezeket megélni, kiélvezni akár tartósan.
F
13/18 anonim válasza:
Fiatal lànnyal sex az nagyon jo lenne
14/18 anonim válasza:
Szerepjáték!
A nővel szeretnék szerepet cserélni egy felcsatolhatossal
Sose mertem ezt felvállalni, mert a nők általánosságban nem kedvelik
17/18 anonim válasza:
A lábfétist egy domináns nővel kipróbálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!