Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pénzért volt már aki szexelt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénzért volt már aki szexelt?

Figyelt kérdés
Hogy jött, vagy ki ajánlotta? Élvezted? Megbántad?
szept. 6. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Igen, elég sok prosti csinálja nap, mint nap. A modern prostik csak onlyfansen csapatják, vagy chat oldalakon árulják magukat.
szept. 6. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Hülye lennék bárkinek is fizetni. Ingyen is megteszik, és nem útszéli utolsókról van szó, akiktől minden szart elkaphatsz.
szept. 6. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

2:

Nem mindenki teheti meg,hogy ingyen szexeljen.

szept. 6. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyszer majdnem.Újpest városkapunál olyan 25-26 lehettem.Választhattam vagy lefotózza v. dugunk.Sajnos fotózást választottam.Jó nagydarab nő volt.Dob utcában többször a szexshopban összefutottunk.Sajnos megsértődött hogy nem lett több.
szept. 6. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Dugtak már szórakozóhelyen mosdóban többször is. Van amikor jól jön a pénz és így azért könnyen jön
szept. 6. 23:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy ügyfelem próbálkozott be jópár éve. Mindig visszautasítottam, de mindig újrakezdte. Állandóan ajándékokat küldött, majd egy alkalommal felajánlott egy szemtelenül nagy összeget. Pár nap gondolkodás után belementem.

Nem élveztem, de nem is bántam meg. Csak egy hülye utasított volna vissza ekkora összeget

okt. 11. 18:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Biztos vannak olyan lányok,nők akinek volt ilyen. Ha nem is tetszett nekik de belementek. Ha úgy nézzük dolgozni se kellemes mégis 40 évig jártok oda. Akkor 1 alkalom.... 1 és válasza pedig nem illik ide. Nem prostikra gondoltam.
okt. 11. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!