Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, hogyan élnétek meg a dominanciátokat (szadizmusotokat), egy sportos, izmos férfin a háloszobában, akihez erõ kell, hogy leuraljatok?
Figyelt kérdés
szept. 6. 09:25
1/13 anonim válasza:
Kikötözném. Külön izgató ebben, hogy én meg 50 kg sem vagyok, bár én nem szeretek szadizni :D
2/13 anonim válasza:
Én már tisztáztam az elején, hogy az ágyban dominánsabb vagyok, szeretem, ha nekem van szolgám az ágyban. Eleinte próbálkozott leuralni, de akkor bevetettem játékokat, erényövet, megkötöztem, stb... Azóta sokkal inkább visszavett mindenből, kezd betörni.
3/13 anonim válasza:
Utolsó ha akarná simán megszoptatna, megkúrna meg pirosra verné a popsidat :) csak nyilván mentálisan rendelődik alá.
4/13 anonim válasza:
#3: Akkor legközelebb én is megcsinálnám ugyanezt vele, amikor ki van kötözve. Pedig nem akarja, szűz a popsija. Tudja ő is ezt.
5/13 anonim válasza:
De itt pont az a lényeg csak akkor tudod kikötözni ha hagyja is.
6/13 anonim válasza:
Milyen erő? Szilánkosra lehet törni az orrcsontját egy gyanútlan pillanatban kalapáccsal, mire észhez tér addig meg lehet kötözni, és jöhet a metszőolló is. Ha nincs, akkor kalapáccsal is ki lehet szinezni a 20 körmét tartós lilára....
7/13 anonim válasza:
Idióta. Aférfi meg sinálja ezt eszköz nélkül meg anélkül hogy kárt tegyen egy nőben.
8/13 anonim válasza:
Milyen férfi te szerencsétlen ? Nincsenek már férfiak! Legalábbis, igen ritka. Az állomány fele hímringyó, a többi meg puha mint a szar, se a fizikai megterhelést nem bírják, sem a dugást, arról nem is beszélve, hogy fél analfabéta a többség, ahogy te sem tanultál meg írni....
9/13 anonim válasza:
Aztán amikor a 60 kilós roma gyerek félholtra verne meg megerőszakolna csak lesnél :D
10/13 anonim válasza:
Gondolom fáj az igazság de addig örülj ameddig a puha pöcs "pasidat" kell csak szadizni mert engedi, nehogy szembe jöjjön a valóság egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!