Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szülők, főleg ugye anyák,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők, főleg ugye anyák, miért baj nektek, a idősebb a fiad nője?

Figyelt kérdés

A fiad 14+ korú. A nő 30-as, 40-es, független, saját tulajdonú, hitelmentes lakással és kocsival rendelkező, fix. jövedelmű, és gyermektelen. Igen vonzó külsővel.

Mi az, ami miatt ellene vagy egy ilyen kapcsolatnak?

Irígység a nőre?

Félsz, hogy a fiad teherbe esik? (Ilyen csak a libsi genderszakosok meg a Netflix szerint lehet.)

A fiad pénzét/a te pénzed akarja? (Vicces. Mit?)

Gondolj bele! A gyereked műtétjét sem egy rezidensre bízod, és vezetni sem a 18 éves, friss jogsis/jogsi nélküli fogja megtanítani. Vagy ha küzdőportot akar tanulni, akkor sem a kocsmában kötekedő és bunyózó, hobbialkesz Józsi bá' lesz a mestere, vagy igen?

szept. 5. 13:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%

Nem irigység és nem is ilyen badarság feltételezések. Egy 14 év körüli GYEREK(!) mellé nem egy velem egyidős felnőtt való partnernek. Hozzá hasonló, vele egykorú gyerekkel(!) kell felfedeznie a párkapcsolatok mikéntjét, az ellenkező (vagy éppen azonos, tökmindegy) nem különlegességeit, megtanulnia az egészséges kommunikációt és szociális készségeket. A leírt szituációba csak valami korcs, beteg elméjű némber menne bele, akit amúgy sem szívesen látnék a gyerekem közelében, nemhogy még ő "tanítsa" bármire is.

Mondom ezt úgy, hogy 2 lányom van, fiam nincs, de ha a 14 év körüli lányaimat egy 30-40 év körüli férfi kerülgetné, hát annak is nagyon szívesen nekiesnék egy péklapáttal. Gyanítom ha fiam lenne, hasonló érzésekkel tekintenék egy őt kihasználó, befolyásolni óhajtó beteg banyára.

szept. 5. 14:02
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
A fiam nem egy 2 lábon járó szexautomata, akit meg kell tanítani szexelni. Az pont egy ösztön, nem kell hozzá semmiféle tanár. Minden másban meg egy korban hozzá illő lány passzol hozzá. Egyébként meg majd eldönti, hogy kit akar, de még nem igazán aktuális. 2hetes.
szept. 5. 14:07
 3/18 A kérdező kommentje:
1. Nem feltétlen 14 éves bocs, én lehettem félreérthető. Úgy értettem, hogy már legális korú, azaz elmúlt 14, de nincs 18. Szóval lehet akár 17 éves és 11 hónapos is.
szept. 5. 14:10
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Most ha fordítva raknád fel a kérdést? Egy 14 éves lány egy 30-40 éves pasival? Így már látod te is mi a gond. A 14 éves még gyerek. Kamasznak is alig mondható. Szerintem ha ezzel nem látod mi a baj, az elég probléma. Egy ennyi idős gyerek a hasonló korabeliekkel lógjon és ne egy lassan gyereket akaró felnőtt nővel.
szept. 5. 14:12
 5/18 A kérdező kommentje:
2. De ezt írtad: "Egyébként meg majd eldönti, hogy kit akar,..." És ha egy ilyen nőt akar, 17 évesen? Baj, hogy 40? [link] (A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!)
szept. 5. 14:14
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

14+osat írtál, tehát az körül is lehet. Itt nem a legnagyobb probléma az irigység, sem az hogy vajon a pénzre megy e a nő, az meg egyenesen lehetetlen hogy teherbe Essen egy fiú. 14 körül nem egy 30-as nő való mellé, ahogy a harmincas mellé sem 14 éves. Igen nagy gondok vannak a nőnek a fejében ha ilyet bevállal. Még javában gyerekről van szó. Még ha 18 éves, hát csinálja, próbálgassa mi jó neki, bár ott is kérdéses ha jóval idősebb a nő hogy minden rendben van e vele.

Alapvetően szerintem ekkora korkülönbségnél később y idősebb korában is nagy eltérések vannak. Még egy 30-as nő is máshol jár mint mondjuk egy 50-es férfi, vagy fordítva.

szept. 5. 14:16
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

De nem fog olyat akarni, mert fordított nemekkel azonnal rásütitek, hogy apakomplexusos. Miért lenne ez másképp fiúval? És ő nem lesz anyakomplexusos, mert én vagyok az anyja és én tudnám előidézni, amit nem teszek.

szept. 5. 14:17
 8/18 anonim ***** válasza:
96%
Miért nem bírsz már elnyugodni? 😭
szept. 5. 14:19
 9/18 anonim ***** válasza:
97%
Egy épeszű 30-as, 40-es, független, saját tulajdonú, hitelmentes lakással és kocsival rendelkező, fix. jövedelmű, és gyermektelen nő nem fog nyíltan felvállalni egy szexkapcsolatot egy 17 évessel. Hangsúlyozom: épeszű nőről beszélek.
szept. 5. 14:22
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Khm... Hamár ezeren rugózol: Az egy dolog, hogy a fiam nem eshet teherbe, de attól a nő igen. Ráadásul ha az apa még kiskorú és emiatt nincs jövedelme fizethetem én a gyerektartást. Igen, olyankor az apa szülei fizetnek a kiskorú gyerek helyett vagy elzavarják dolgozni, de akkor ott állhat minden szakma nélkül.

Amúgy meg mindent leírtak elöttem. A nem is tökmindegy, 14+os gyerekhez (igen, a 17 év 11hónapos is jogilag kiskorú, fejben meg még 18 évesen is gyerek. Egy kamasz teljesen más, mint egy felnőtt. A prefrontális lebeny is 20-21 éves korra fejlődik ki teljesen (jó esetben), hogy tudatos, átgondolt, hosszútávú következményekkel járó döntéseket tudjon hozni) nem való 30-40éves. Teljesen más életszakaszban van egy fiatal tini, kamasz, mint egy felnőtt ember.

szept. 5. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!