Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők, főleg ugye anyák, miért baj nektek, a idősebb a fiad nője?
A fiad 14+ korú. A nő 30-as, 40-es, független, saját tulajdonú, hitelmentes lakással és kocsival rendelkező, fix. jövedelmű, és gyermektelen. Igen vonzó külsővel.
Mi az, ami miatt ellene vagy egy ilyen kapcsolatnak?
Irígység a nőre?
Félsz, hogy a fiad teherbe esik? (Ilyen csak a libsi genderszakosok meg a Netflix szerint lehet.)
A fiad pénzét/a te pénzed akarja? (Vicces. Mit?)
Gondolj bele! A gyereked műtétjét sem egy rezidensre bízod, és vezetni sem a 18 éves, friss jogsis/jogsi nélküli fogja megtanítani. Vagy ha küzdőportot akar tanulni, akkor sem a kocsmában kötekedő és bunyózó, hobbialkesz Józsi bá' lesz a mestere, vagy igen?
Nem irigység és nem is ilyen badarság feltételezések. Egy 14 év körüli GYEREK(!) mellé nem egy velem egyidős felnőtt való partnernek. Hozzá hasonló, vele egykorú gyerekkel(!) kell felfedeznie a párkapcsolatok mikéntjét, az ellenkező (vagy éppen azonos, tökmindegy) nem különlegességeit, megtanulnia az egészséges kommunikációt és szociális készségeket. A leírt szituációba csak valami korcs, beteg elméjű némber menne bele, akit amúgy sem szívesen látnék a gyerekem közelében, nemhogy még ő "tanítsa" bármire is.
Mondom ezt úgy, hogy 2 lányom van, fiam nincs, de ha a 14 év körüli lányaimat egy 30-40 év körüli férfi kerülgetné, hát annak is nagyon szívesen nekiesnék egy péklapáttal. Gyanítom ha fiam lenne, hasonló érzésekkel tekintenék egy őt kihasználó, befolyásolni óhajtó beteg banyára.
14+osat írtál, tehát az körül is lehet. Itt nem a legnagyobb probléma az irigység, sem az hogy vajon a pénzre megy e a nő, az meg egyenesen lehetetlen hogy teherbe Essen egy fiú. 14 körül nem egy 30-as nő való mellé, ahogy a harmincas mellé sem 14 éves. Igen nagy gondok vannak a nőnek a fejében ha ilyet bevállal. Még javában gyerekről van szó. Még ha 18 éves, hát csinálja, próbálgassa mi jó neki, bár ott is kérdéses ha jóval idősebb a nő hogy minden rendben van e vele.
Alapvetően szerintem ekkora korkülönbségnél később y idősebb korában is nagy eltérések vannak. Még egy 30-as nő is máshol jár mint mondjuk egy 50-es férfi, vagy fordítva.
De nem fog olyat akarni, mert fordított nemekkel azonnal rásütitek, hogy apakomplexusos. Miért lenne ez másképp fiúval? És ő nem lesz anyakomplexusos, mert én vagyok az anyja és én tudnám előidézni, amit nem teszek.
Khm... Hamár ezeren rugózol: Az egy dolog, hogy a fiam nem eshet teherbe, de attól a nő igen. Ráadásul ha az apa még kiskorú és emiatt nincs jövedelme fizethetem én a gyerektartást. Igen, olyankor az apa szülei fizetnek a kiskorú gyerek helyett vagy elzavarják dolgozni, de akkor ott állhat minden szakma nélkül.
Amúgy meg mindent leírtak elöttem. A nem is tökmindegy, 14+os gyerekhez (igen, a 17 év 11hónapos is jogilag kiskorú, fejben meg még 18 évesen is gyerek. Egy kamasz teljesen más, mint egy felnőtt. A prefrontális lebeny is 20-21 éves korra fejlődik ki teljesen (jó esetben), hogy tudatos, átgondolt, hosszútávú következményekkel járó döntéseket tudjon hozni) nem való 30-40éves. Teljesen más életszakaszban van egy fiatal tini, kamasz, mint egy felnőtt ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!