Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Orbán Viktor, Lázár János és Rogán Antal dugott már félre a házasságában?
Az Orbánról miért nem derült ki semmi ilyen?
Hogyan oldja meg?
Prostikat hív, de telefont azt senki nem hozhat?
A Lázár vajon félre kefél?
A Rogánról azt hallottam, hogy volt egy fiatal szeretője aki eltűnt, meghalt?
A nevére már nem emlékszem. Egy szőke hajú lány volt.
Senkit nem érdekel ez ezeknél.
Ott van neked szájer olvasgasd azt.
Engem érdekel.
Ne írj ide ha téged nem
Orbánnak egy (nem írom ki a nevét) híres színesznő volt a szeretője, még évekkel ezelőtt. Ma már szerintem meg se találja a pöcsét és fel se áll neki.
Lázárnak több is volt, kettőről pontosan lehet tudni, mindkettő tévés.
Rogánnak több is volt, többnyire prostik, az egyik a meggyilkolt lány volt (azt nyilván nem lehet tudni, hogy mi köze volt a halálához, valószínűleg sosem fog kiderülni).
Ezek a béna csávók az isiben, akik megsértődnek és megpróbálbak bosszút állni a vilàgon. Nem hiszem, hogy nagyon csajoznának. Megvan a feleség ami kell egy politikusnak a vitribe, meg a szaporodàshoz és ennyi. Szerintem tele a gatyájuk, hogy nehogy valami kiderüljön róluk szóval ezért se, mert a hatalomban tetszelgés fontosabb. Hogy most már megmutatták a többieknek jól.
Amúgy a Fábri mondta valahol, hogy az Orbánnak picike van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!