Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi nem gyengülésének köszönhető talán ez a sok férfi az alárendelt fétiseikkel ?
Most épp fókuszt kapott ez a történet, de ha eltekintünk a mindenféle g.cikinyalós, erényöves agymenésektől, maga a dinamika szerintem sokkal természetesebb és kézenfekvőbb, mint gondolnánk.
Az egyik összetevő a dominancia furcsa hatása: felnézünk arra, aki ledominál bennünket és lenézzük azt, aki alárendelődik. Egy párkapcsolatban ez praktikusan jelentheti azt, hogy a nő dominánsan viselkedik veled, erre te oltári szexinek látod.
Örökre belém égett egy haverom full összezavarodott arca, amikor kavart egy csajjal, ment az ilyenkor szokásos játszmázás, de a csaj úgy átlépte, mint soha senki. A haverom erre? Full szerelmes lett. Pedig az a srác aztán minden volt, csak nem egy tipik cuck.
A másik érdekesség az emberi szexualitás promiszkuis gyökere. Olvastam egy könyvet, amiben tök logikusan levezették, hogy a szexualitásunk szinte minden eleme azokére az állatfajokéra hajaz, ahol a szex nem monogám. Pl a férfiaknak pihenniük kell orgazmus után, a nőknek meg nem, ami azt szolgálja, hogy egyszerre több férfi szexelhessen egy nővel. A nők elvileg azért nyögnek, hogy odacsalják a többi hímet, a pénisz azért olyan alakú, hogy kipumpálja az előzőek "hagyatékát", és a többi, és ez mind-mind olyan dolog, ami a promiszkuis szexualitású állatfajokra hajaz.
Szóval az evolúciós kód alapján elvileg bekapcsol nálunk valami, ha más dugja a nőt.
Felejtsük el a cuckold brandet, csak képzeljük el hogyan hat ez ránk. Amikor a csajod szemtelen veled, legszívesebben megfojtanád, mégis imádod. Látod, hogy más férfiak nézik vigyorogva, féltékeny vagy, szétvet a düh, de közben sosem kívántad még ennyire, és akkorát keféltek este, mint soha. Ha csak rágondolsz, hogy mással keféljen, gyomorideged lesz, ökölbe szorul a kezed, de - magad sem tudod miért - azonnal feláll a farkad.
A cuckold divat ennek az extrém meglovagolása, semmi több. A perverziók végső soron nem mások, mint egy átlagos szexuális vágy szélsőséges megjelenése. A cuckold divatot sem kell jobban túlmisztifikálni, mint egy lábfétist.
Engem például izgat a pegging mert a prosztata miatt kb 2-3x jobb érzés elélvezni. Manapság ez nem egy nagy dolog a normális társadalmakban, mert kb olyan mintha a barátnőd csiklóját izgatnád.
De persze a turbómagyar, keresztény konzervatív neveltetés ráteszi a bélyegét az emberek szexuális életére. Inkább gyereket erőszakolnak, asszonyt vernek minthogy normális partnerrel kiélnék a vágyaikat.
Ha nem ezt kérdezted, akkor minek viszed el ebbe az irányba a beszélgetést? Kinyitod a témát, aztán azzal érvelsz, hogy nem ez a kérdés.
Nem, nem a férfi nem gyengülésével függ össze. Azzal függ össze, hogy el szabad térni a hagyományos nemi sztereotípiától, és ahogy egy nőnek is szabad lett megélni a magas libidót, egy férfinak is szabad lett megélnie mondjuk az alárendelődést.
Ahogy korábban is írtam, a perverziók egy-egy ösztön, vágy szélsőséges megélését jelentik. Ezek az ösztönök más - ahogy te nevezed "normális" - emberekben is működnek, csak van akiben jobban, másokban kevésbé. Van aki észre sem veszi, mások fantáziálnak róla, van aki meg is teszi, és vannak a fétis perverzek, akiknek központi téma lesz.
A cuckold szex középpontjában az a két ösztön áll, amit leírtam korábban: evolúciós verseny és alárendelődés. Van egy csomó macsó csávó, akik egyáltalán nem alárendelődő típusúak, mégis szeretik megdugatni a nőjüket mással, és ezt nem nevezzük cuckoldnak.
"Látod, hogy más férfiak nézik vigyorogva, féltékeny vagy, szétvet a düh, de közben sosem kívántad még ennyire, és akkorát keféltek este, mint soha ."
Nem érdekel ez a téma, alapvetően én is furának tartom, ha egy férfi szereti nézni, hogy más van a nőjével.
De ennél nagyobb igazságot régen olvastam itt.
Imádott az exem olyankor amikor mások is szemetvetettek rám, persze a világ legféltékenyebb embere, rosszul volt a gondolattól is.
És mégis... Akkor kellett mindig minden áron szexelni, sokat és jókat.. érdekes ez a válasz, egyébként tetszik a levezetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!