Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért a másokat leigázó,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért a másokat leigázó, megalázó férfiakra nedvesednek?

Figyelt kérdés
Ez már régóta feltűnt. Ha van egy mindenkit szénné oltogató, nagyszájú pali, ott helyben leszopnák sokan.
szept. 3. 21:58
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Igazából már undorodom tőlük emiatt. Én nem bántok senkit, de azt látom, hogy amúgy erre lenne kereslet.
szept. 3. 22:00
 2/16 anonim ***** válasza:
61%
A határozottság, önbizalom iszonyatosan vonzó tulajdonságok egy férfiban.
szept. 3. 22:04
 3/16 A kérdező kommentje:
Jó, de az önbizalom, ha másokat lealáz a társaságban, hogy mekkora lúzerek? Szerintem ha valakinek van önbizalma, pont nem kéne, hogy csináljon ilyet.
szept. 3. 22:07
 4/16 anonim ***** válasza:
78%

Nyilván a hasonló típusú nőket vonzza az ilyen férfi. Akik maguk is lenézőek stb.

Félve merem feltenni a kérdést, hogy miért az ilyen nőkre buksz...

szept. 3. 22:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Megint egy értelmetlen általánosítás...
szept. 3. 22:14
 6/16 anonim ***** válasza:
66%
Nem minden nő ilyen. De eleve van ez az ember típus, aki bepucsít az erősebbnek. Orbán is ezt csinálja putyinnál. Meg az aki azt hiszi hogy pl ha valaki leüvölti a másikat egy vitában és a másik feladja, akkor most ő nyert. Hagyd ezeket. Keressgélj más helyen.
szept. 3. 22:14
 7/16 anonim ***** válasza:
Jah meg amúgy ennek a típusnak a legnagyobb vicce, ahogy szijjártó bepucsít orbánnak, meg putyinnak és ugat nyugat felé és kelemen anna meg azt mondja rá, hogy jó pasi. Erre az amúgy talpnyaló alamuszi megalkuvó HÖK-ös típusra.
szept. 3. 22:16
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert tartják magukat annyira vagány nőnek, hogy majd ők megzabolázzák a vad pasast. Többnyire nem szokott sikerülni, olyankor jön a sírás.
szept. 3. 22:29
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Sémakémia. Hozott, rossz kapcsolódási minták okozzák ezt. Legalábbis biológiai oka ez. :)

Máshogy szólva,magam se tudom,de az fix,hogy az én szűzies énemet egy kőbunkó srác tudta olyan szinten befeketíteni a szexeinkkel(akkor egy igazi badass bitch voltam az ágyban,mint mondta,hogy nem nézi ki ezt belőlem,és imádja ezt a kettősséget)hogy mai napig néha arra szoktam önkielégíteni.

Ez már a múlt. Sajnos :)

szept. 3. 22:35
 10/16 anonim ***** válasza:
55%

A régi mondás szerint a nők nem szeretik sem a bólogató kiskutyákat, sem a ripacskodó majmokat. Azt szeretik ha némán lépdel mellettük a tigris.

Amit te írtál az a ripacskodó majom, a "csendes jófiú" meg a bólogató kiskutya. Ha majd kezded érteni a fenti mondásban a lényeget akkor jó úton jársz, addig csak vagdalkozol és picsogsz.

szept. 3. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!