Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exednek volt olyan pozitív tulajdonsága az ágyban amire szívesen gondolsz vissza ,és nagyon élvezted?
Figyelt kérdés
szept. 3. 13:24
13/19 anonim válasza:
Volt. Nagyon szeretett szopni, szívesen, gyakran és nagyon jól csinálta, mindig lenyelte és gyakran anál végén is szájba kérte.
14/19 anonim válasza:
Nagyon figyelmes és türelmes volt. Ennyit szerettem.
15/19 anonim válasza:
Azaz igazság, hogy szexuális értelemben nem volt olyan, aki ne lett volna defektes valahogy. De én is az vagyok.
16/19 anonim válasza:
Volt egy, akire évek után is ki tudom verni. Magas, vékony volt, nem rossz cickókkal, sötétebb bőr, sötét haj, az ideálom.
Nagyon salátás puncija volt, imádtam, minden alkalommal kinyaltam, akkor elment a nyalástól. Nálunk nem az volt, hogy ő szopott le „gyorsban”, hanem én nyaltam ki sokszor további szex nélkül. Szerencsére, szégyenlős sem volt, magabiztos volt az ágyban.
Könnyen el tudott menni, a nyalás után a „rendes” szex alatt is még egyszer elment.
17/19 anonim válasza:
Eddig eggyetlen 1 volt, aki szerette a 3ast,fiúval is lánnyal is és a BDSM-et is. Soha nem felejtem el.
Sajnos azóta valamiért nem találom sehol, pedig újra jó lenne.😊
Ha netán olvasod, írj😀
19/19 anonim válasza:
Volt jópár, aki istenien szopott. Vagy olyan, akinek a punciját mintha a farkamra öntötték volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!