Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ,ti lefeküdnétek egy nagyon kövér csúnya lánnyal pénzér?
Figyelt kérdés
szept. 2. 20:24
11/22 anonim válasza:
Ha szerintük csúnya, de szerintem nem, akkor ingyen is, de nem mondanám el nekik, hogy fizessenek, és akkor összekötöm a kellemest a hasznossal.
12/22 anonim válasza:
Ha csak átlagosan nem olyan szép akkor ingyen is.
13/22 anonim válasza:
Szüztörés..? Nyalás? Mit szeretne? Na és ápolt, jó illatú?
15/22 anonim válasza:
Nagyon sok pénzért simán. Ettől még szerintem felesleges egy petákot is fizetnie, mert vannak olyan kiéhezett pasik akik simán megdugnák ingyen is ha lyuk van rajta.
16/22 anonim válasza:
Max szexmentes bdsm hogy én buntetem:)
17/22 anonim válasza:
Van egy elég durván molett barátnőm. A pasik imádják a duma s kisugárzása miatt. S ágyban is egy igazi amazon. Lányként írom. Néha nekem is nehéz elhinni hogy ilyen van :D
18/22 anonim válasza:
De nézd meg, hogy milyen pasik. Biztos nem átlag felettiek😀Akkor meg mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!