Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki látta már szex közbe szüleit vagy valamelyik családtagját?
Figyelt kérdés
szept. 2. 14:34
1/9 anonim válasza:
Nem csak a mostoha nővérem meztelenül. Mikor még volt.....
6/9 anonim válasza:
Miért érdekel? Erre akarsz élvezkedni?…
7/9 anonim válasza:
Vagy 10 éve mikor szexeltem egy buliban megismert csajjal, aki hugom ismerőse volt, akkor hugom is végignézte az egészet. Otthon voltunk és már nem voltunk szomjasak.
8/9 anonim válasza:
A két évvel fiatalabb unokaöcsémet láttam önkielégítés közben. Együtt nyaraltunk barátokkal, és korábban értem vissza a strandról, a többiek még ott maradtak, és nyitva hagyta a szobaajtót. És megláttam, ő nem tudja, hogy láttam, mert nem tettem szóvá.
9/9 anonim válasza:
Látni nem teljesen láttam, mert elég sötét volt, de félreérthetelenül mozgott a paplan és a hangok is egyértelművé tették, hogy hugom a pasijával szeretkezik.
Engem ez nem botránkoztat meg, vagy ilyenek. Fel is izgatott, de azért annyira bírtam magammal, hogy ne masztizzak közben.
Nem akartam, hogy tudják, hogy tudom. Így megvan az illúziójuk, hogy aludtam és szóba sem került az eset. Beszélni azért nem szeretnék róla hugommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!