Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. Volt már maszturbálás után engedett a popód valami folyadékot?
Nemtudom mi lenne az pontosan, ami kifolyik, és nem vicc, meleg sem vagyok nem dugok fel semmit oda.
Eddig sosem volt ilyen problémám, és 2 napja így vagyok.
Pihentetni kellene a maszturbálást? Vagy ez egy idő után minden férfinél így lesz? Mivel már nem vagyok fiatal. 30+ vagyok. Nem szeretnék orvoshoz menni, mert nem fáj semmim. Csupán kíváncsi vagyok véleményekre.
Hogy ha nem trollkodsz akkor érdemes lenne dokihoz menni vele, mert nagyon nem természetes, és egészséges személynél sosem fordulhatna elő😶
Lehet sipoly is, amit nagyon nem kéne kezeletlenül hagyni.
Az nem lehet, hogy ahogy állsz/ülsz, miközben vered beizzad a segged és azt látod?
Egyátalán mit láttál, mi a jele ennek a folyásnak?
Valahogy azt ki kéne derítened, hogy van-e egy konkrét forrása ennek. Segglyukadból jön?
Vagy ha sipolyból, annak is egy pontszerű nyoma van? És ott például, ha végig húzod az ujjad a farpofák közti árokban, ott kéne szúró fájdalmat is érezni szerintem.
Vagy ha izzadás, az szerintem más nyomot hagy.
Nem tudom úgy látnád-e, de verd fekve, és tegyél a feneked alá egy törölközőt és hátha jobban fogod látni a folyás forrását.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!