Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha stresszes a párotok, leszoktátok .opni ?
Figyelt kérdés
Mit csináltok hogy segítsétek a párotokat hogy még nyugodjon?szept. 1. 18:45
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem felállna és jól esne.
szept. 1. 19:05
5/11 anonim válasza:
Kit érdekel hogy neked mi esne jól.
Amúgy ha stresszes a párom akkor nem így nyugtatom meg, nem egy kib.szott szexbaba vagyok akinek semmi agya és csak erre képes. Szavakkal nyugtatom meg, simogatással, öleléssel, mint egy normális embernek a normális párja.
6/11 anonim válasza:
Csak ha megérdemli, akkor csinálok érte bármit.Amúgy semmit.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem értem miért olyan probléma a nőknek a párjukat le.opni. szerintem jó a partnernek örömet okozni
szept. 1. 20:21
9/11 anonim válasza:
Jajj 5ös ne told már túl ezt a kbsztt mee too dumát. Senki em mondta hogy sexbaba vagy ,és senki nem mondta hogy csak így lehet. Egy igazi társ egyébként tudja, hogy mikor mire van szüksége a másiknak és igen néha jól esik ha csak úgy leszopnak és nem azért mert egy elnyomó himsoviniszta ember a pasi, csak pusztán jól esik. Ahogy neked is ha csak úgy kinyalnak.
10/11 anonim válasza:
Leszopom akkor is amikor én vagyok a stresszes. Meg igazából bármikor. Szeretem a páromat és a farkát is, jó érzés nekem is ha örömet okozok neki, és én is felizgulok ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!