Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki csinált már olyat hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki csinált már olyat hogy a nő tiszta talpára pl csokit vagy tejszínhabot kent rá és l.nyalta róla? vagy ez egy hülyeség?? A többit lent..

Figyelt kérdés

Külföldi videókban láttam, illetve Redditen is volt már eset, hogy pl az egyikben a pasi, csaja mindkét talpára nutellát kent rá, és a pasi lenyalta róla! de más-más fajtában, pl tejszín habbal is..

Állítólag ez is a lábfétishez tartozik ez az egész!

Valaki már csinált már ilyet? vagy csinált valaha, vagy ha képesek lennétek csinálni, akkor mivel kennétek be nőtök talpát?

kérném hogy a rossz kommentektől mellőzni, köszönöm...

aug. 31. 17:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10 ez valami szleng?

6vagyok igen nyaltam spermát a csajom talpacsáiról.

.

szept. 5. 00:12
 12/13 anonim ***** válasza:

6#11

Nem szleng. Én lábfejről, harisnyára volt lőve.

szept. 5. 00:21
 13/13 anonim válasza:
6. Én a női kezekért vagyok oda főleg ha van műkörme es gyűrű az ujjain . Csokit és a spermámat nyaltam ettem le rolla .
szept. 18. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!