Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a szexet óvszerrel vagy nélküle szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
aug. 31. 06:23
2/12 anonim válasza:
Nyilván a betegségek elkapásának csökkentésére jelenleg ez a legjobb módszer. Főleg ha alkalmi kapcsolatokat keres az ember.
Ez mellett ez is egy opció a nem kívánt terhesség megelőzésére.
De az érem másik oldala való igaz, hogy a szex teljesen más gumiban. Akárki akármit mond.
Sőt az eddigi hölgy partnerek is elmondták már gumival nekik is más érzés.
3/12 anonim válasza:
Szerintem senki sem SZERETI óvszerrel, csak egyszerűen KELL, és el lehet viselni is amúgy.
4/12 anonim válasza:
Vannak más módok védekezésre egy hosszabb kapcsolatra
6/12 anonim válasza:
Fiú vagyok és szeretem óvszerben, mert akkor mikor óvszert húzok akkor prostinál vagyok és az mindig jó ;)
8/12 anonim válasza:
Attól függ. Hogyha óvszerben csináljuk, akkor jobban el tudom engedni magam, merthogy tudom, hogy nem fogok teherbe esni. Egyébként természetesen nélküle sokkal jobb a szex.
10/12 anonim válasza:
Szia!
Nekem óvszer nélkül nem ad annyi plusz élvezetet (habár tény, hogy kicsit jobb érzés nélküle), mint óvszerrel, hogy számomra megérje más fogamzásgátló módszert keresni.
Gumi nélkül jobban érződik a párom formája, volt akinél a fityma mozgását is éreztem. De ennyi.
Nőként szerintem jó élmény gumiban és gumi nélkül is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!