Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közbe mondjátok a csajoknak, hogy milyen gyönyörűek, ha nem is találjátok őket annak?
Figyelt kérdés
Csak úgy önbizalom löketnekaug. 30. 23:35
1/11 Antiszociális lény válasza:
Szex közben nem mondok ilyet alapból.
2/11 anonim válasza:
Ha épp benne vagy egy élményben, ami jó, és átadod neki magad, akkor nem agyalgatni fogsz, hogy mit mondhatnál szánalomból a nőnek, szóval nehezemre esik elképzelni olyan csávót, aki abban a pillanatban nem gondolja komolyan, ha már kimondja.
3/11 A kérdező kommentje:
2. Nőként írtad?
aug. 31. 00:16
5/11 anonim válasza:
Igen,mert jól esik nekik.Azt is szeretik hallani,hogy mennyire jó a puncijuk.
6/11 anonim válasza:
Na ezentul leragasztom a férfiak száját, hogy sex közben ne hazudozzanak 😅
Most már így lesz
Engem többet egy se fog becsapni 😁😂
7/11 A kérdező kommentje:
Hazudnak ossze vissza.
Csak azert kerdeztem, mert volt egy srac, halalra dicsert, aztan amikor szakitottam vele, a hatam mogott fikazta a testem.. azota bizalmatlan vagyok.
aug. 31. 11:02
8/11 BohócKolbász válasza:
Az olyan elcsépelt mikor csak úgy kimondják hogy szép. Minden nőben van valami ami megfog, szex közben, ismerkedés közben ezeket a tulajdonságait dicsérem. Minden partneremben volt szép, egy nő tisztában van azzal mije előnyös, mije nem. Ők arra kíváncsiak van-e még olyan részük amik tetszhet-e a pasinak. Hát én ezeket dicsérem. :)
9/11 A kérdező kommentje:
8. De most itt nem errol van szo… hanem h szex hevebe legalabb igazat mondtok e..
Mert mondjuk akinek nekem nem tetszett a teste,inkabb nem mondtam semmit..
Bar azt h “aww dejo a farkad…” azt kb mindenkinek, még ha nem is volt olyan szep
aug. 31. 15:18
10/11 BohócKolbász válasza:
Szex hevében személy szerint igazat mondok mindig És csak akkor és olyat mondok ami igaz. Ami nem tetszik, nem hozom fel. Neked sem mondanék olyat szex közben ami ne esne jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!