Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok lányt glory hole élményre?
Figyelt kérdés
Egy olyan 18-30 év közötti lánnyal szeretném kipróbálni teljesen anonim módon a glory hole-ozást, aki szintén először próbálná. Hol találhatok erre alkalmas csajt? 21Faug. 30. 15:19
1/14 anonim válasza:
Ebben az a jó hogy nem is kell hogy az a lány legyen ott, nem kell hogy egyáltalán lány legyen ott, mert úgyse látod..
.. innentől meg nem mindegy ki van ott? :)
2/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy működik a glory hole általánosságban, ha úgy megfelelne, nem írtam volna ki a kérdést. :)
aug. 30. 15:58
3/14 anonim válasza:
Barátom, és mégis mennyit fizetnél ezért a csajnak, meg egyáltalán mi az elképzelésed? És ha anonim, hogyan? :D Egy bevásárlóközpont vécéjében csak nem vághatsz lyukat a férfi vagy női vécé elválasztófalán. Akkor meg hol gondoltad, pláne hogy anonim is maradjon?
4/14 A kérdező kommentje:
Majd a csajjal megbeszélem, ha lesz valaki, vannak ötleteim :)
aug. 30. 18:09
5/14 anonim válasza:
Legalább felvázolhatnád kicsit, így is g**i nehéz csajt találni... kb bármire is.
6/14 anonim válasza:
Ja meg melyik városban vagy egyáltalán! Egyszer majdnem volt kalandom egy itteni felhasználóval, mára törölte magát, mindketten vevők lettünk volna az érdekes elképzelésre, aztán lóf*** sem lett belőle, mert utoljára hagytuk, ki melyik városban él.
7/14 anonim válasza:
Engem talán érdekelne, de részletekbe menően szeretném tudni, mire gondoltál. Én sem tudom elképzelni, hogyan lehetne ezt. Ahogy a hármas hsz írta, mellékhelyiségben csak nem vágsz lyukat a falba. 🤷♀️
8/14 anonim válasza:
Van egy glory hole KV-zó Bp. belvárosában, oda érdemes lemenni. Ott vannak lányok, nők. Főleg a párjukkal mennek le, de anélkül is akad egy pár és nem 40-50 dagatt nyanyaák mint a swingerbe.
9/14 anonim válasza:
#7 simán. A kutyának nem tűnik fel, hogy egy akkus furóval körkivágó fejjel nyomsz egy lyukat a 6-8 milis bútorlapba... kb. 30mp. Persze nem egy étterem mosdójában kell cisnálni, de egy pálza, egy bevásárló kp. Tesco. Auchan stb. vagy busz-vasútállomás nagyobb forgalmas helyen a kutyának nem tűnik fel.
10/14 anonim válasza:
Ha már ismeri - látta az illetőt akkor nem olyan a hatás. / Gloryhole azért is "jó" mert nem tudhatják ki van a másik végén - tehát egyik sem ismeri a másikat. ;) Csak jól essen és élvezzék mind a 2 oldalon. :)) Izgalmas lehet egy ideig... Pláne ha süt az illető és nincs ideje normál kapcsolatra. Egyre több ilyen van a mai őrült & ego világban. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!