Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok erről a felállásról?
Két dolgot:
a) alapból offos az a pasi aki az ismerkedést a szexuális vágyai, szokásai ismertetésével akarja kezdeni;
b) "nem kell" - a szexben semmi sem kell! Csak olyan ami mindkét félnek jólesik. Az általad leírtak nem felállás, hanem a nettó vágyhalmazod.
Mi az, hogy cserébe nem kell szopni? Azt hiszed kompromisszumot kötsz, pedig köze nincs hozzá. A szopásról azért mondanál le, mert az téged nem érdekel. Ennyi.
Ez az egész a te vágyaidról szól, ehhez vagy találsz partnert vagy nem. Ennyi. Ismerkedj.
Én sehol sem írtam, hogy ezzel kezdem az ismerkedést. Ez a kérdés kizárólag erről a részről szól, ha ez jön szóba az ismerkedés során.
Azt, hogy nem kell szopni, úgy értem, hogy a legtöbb férfi egyenesen elvárja, követeli, én viszont nem várom el. Úgy vettem észre, hogy ez sok lánynak megkönnyebbülés.
A kérdés arra irányul, hogy amikor egy ismerkedés eljut arra a szintre, hogy a szexuális preferenciák kerülnek szóba, erről mi a véleménye a lányoknak.
Ha csak szexkapcsolatnak indul és mindkét fél ennyit akar akkor elfogadható az hogy szexről beszélünk hogy ki mit szeret. De nem mindegy hogy adja elő ezt egy pasi.
A mi példánk hasonló volt. Ismerjük egymást mindketten szinglik vagyunk beszélgettünk kivel mi újság és arra terelődött a szó mi lenne ha kiprobalnánk egymással. Megvolt a két igen és mi beszéltünk róla ki mit szeret mit élvez mielőtt lefekudtunk. Nekem elmondta a pasi hogy szereti az anált nem erőlteti de tetszene neki ha lenne és én is élvezem. Így nálunk van anál mert figyelmes és én is élvezem. De mellette szopás is van mert szintén élvezzük és szeretjük.
Nálunk ez a lényege hogy elvezeteset és jót szexeljünk egymással. Több mint fél éve tökéletesen működik a szex köztünk.
#4 haver teljesen rosszul látod az orál kérdését! A nők 90%-a igenis szereti az orált adni IS. Azt nem szeretik, ha a pasi csak sz.patni akar, de nyalni meg soha. S ott sem az a baj, h. a pasi szereti a sz.pást, hanem az hogy nem nyal!
Te simán csak análozni akarsz, s hülye ideológiákat gyártasz hozzá, hogy "cserébe" - b.meg a szexuális vágy, vonzalom nem erről szól, nem a piacon vagy! Vagy bejön valaki kölcsönösen annyira, hogy legyen köztetek "valami" vagy sem. Akkor majd közlöd, hogy anál mániás vagy és nem akarsz róla lemondani a csaj meg eldönti részéről ez rendben van-e vagy sem. Ennyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!