Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasifüggő. Van akié finom, van akié szörnyű és van akié a kettő között.
36N
7-es, ha a párod olyan tüneményes lenne, nem verné tele a szádat. Mert tudná, hogy undorodsz tőle!:)
F
Én a partnereim véleményét tudom csak mondani. Az állaga furcsa de simán megszokható.
Az íze az étkezési szokásoktól nagyban függ ahogy észre vettük.
De ettől függetlenül nem rettenetes,hányingert keltő(nem egyedi vélemény), így nem egy két alkalommal mostanában a szájában megyek el, ezek után szépen felém jön és hevesen csókolózunk. Vagy ha úgy adja ki felém jön és át engedi a számba.
Na már most mint férfi szerintem semmi undorító és hányingert keltő nincs benne.
Nyilván mások vagyunk de ezt így kijelenteni nettó hülyeség.
Nem mellesleg hiába jó fej meg szereted, álmaid pasija, lehet nála is a hiba amiért ezt érzed a spermája miatt.
Nem mellesleg a kiköpöm is ugyanolyan lehangolo tud lenni.
Ennél sokkal egyszerűbb ha a szádba élvez a partnered és szépen ahogy még kényezteted kicsorgatod, meg lehet tanulni ezt szépen is csinálni. Vannak videók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!