Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok gátlásosak vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok gátlásosak vagytok amiatt hogy kicsi a melletek? 75/b vagy kissebb.És nem 85/c?

Figyelt kérdés

aug. 28. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
85-ös körmérete annak van, aki nagyobb darab, a betű jelzi a kosárméretet, csak szólok.
aug. 28. 12:57
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Ezt komplexusnak híják nem gátlásnak
aug. 28. 12:58
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Nekem 75/C, vékony vagyok és ahhoz képest van mellem, nem vagyok gátlásos. Egy B sem annyival kisebb, hogy gátlásosnak kéne lenni tőle.
aug. 28. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
70A vagyok. És sosem volt gátlásom emiatt. Sőt, sokkal jobb, legalább nem kell melltartót hordanom.
aug. 28. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Még a gátlás fogalma sem szabadna hogy felmerüljön egy nőben sem. Főleg a testi adottságai miatt. 27L
aug. 29. 12:23
 6/8 anonim válasza:

1

Nem vitatkozásként, csak tényként leírom, hogy nem kell nagyobb darabnak lenni a 85-ös körmérethez. Én gyerekkoromtól kamaszkorom végéig heti 2x jártam úszni, így széles a hátam, vállam, mellkasom. AA kosaras melltartó jó rám. És baromi vékony vagyok.

aug. 29. 12:28
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 Elhiszem neked, de értjük, hogy 100ból 99 esetben nem az áll a háttérben, mint nálad.
aug. 29. 13:54
 8/8 anonim ***** válasza:
17%
A csajok le se szarják hogy néznek ki mert tudják hogy p!na van a lábuk között és mindig lesz ezer pasi aki bármikor megdugná bárhogy néz ki. És épp ezért alázzák az átlagos vagy csúnya srácokat vagy a kisfarkúakat
aug. 29. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!