Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/30 anonim válasza:
Jöhetne...
.. akkor legalább tudnám hogy van párom :D :D
2/30 anonim válasza:
Jött, de meg is van beszélve a dolog köztünk. Van egy pasival akivel osszejar rendszeresen
3/30 anonim válasza:
Mentem én is haza úgy(ő akarta ,hogy megcsaljam) de a pontosítás kedvéért ha csak nem 5 percen belül otthon vagy mire haza érsz nem leszel tele élvezve :)
4/30 anonim válasza:
Én megtettem a páromnak mert nagyon akarta. 2 éve beszélgettünk róla elsőnek. Aztán megtörtént, féltem tőle rendesen. Aztán meg rohadtul élveztem a pasival és izgató volt az is hogy belém élvez, de ez semmi ahoz az élvezethez(szex,nyalás)kedvességhez amit akkor éltem át amikor hazaértem. Ennyire szerelmesnek és beindultnak rég láttam a páromat. Mostmár én is szeretnék ismételni.
6/30 anonim válasza:
5. Ha nem érzed, ha nem tudod hiába magyarázzuk el, nem fogod érteni😁
8/30 anonim válasza:
Persze néha előfordul, hogy elkapják a buszon, vagy a liftben, ez sajnos elkerülhetetlen.
10/30 anonim válasza:
Nálunk forditva volt. Tudtam hogy a férjem mással van és úgy jött haza. Mi ezt megbeszéltük, és mind a ketten valamennyire ki akartuk probálni az egész szitut és magunkat is. Sokszor éreztem már úgy hogy talán izgatna. Gyűlötem őt, magamat is, belül ordítottam mikor tudtam hogy ott van és még jobban amikor hazaért. Mégis annyira szerelmes voltam mikor végre megjött és vissza kaptam,megcsókoltam szerelmesen és utánna letérdeltem elé. Azt is nagyon gyűlöltem,de közben mégis.. Éreztem rajta a másik nőt és ez az egész helyzet annyira felizgatott beindított, hogy majdnem ott a "semmitől" elélveztem. Főleg amikor átvette az irányitást és én tudtam izgatni magam. Több ilyen azóta sem volt, inkább többesezünk, de néha talán jó lenne újra élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!