Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális szexnél ez lehetséges? ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szexnél ez lehetséges? 25L

Figyelt kérdés

A pasim nagyon mondogatja az anális szexet,hogy ki szeretné velem próbálni, és még igaz hogy nem volt benne részem, de én is kipróbálnám, mert izgat.

Viszont félek attól, hogy utána valami bajom lehet.

Esetleg kihozza az aranyerem, vérezni fogok ott stb:(

Ez lehetséges?

aug. 27. 12:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
igen elő fordulhat ,ha túl vastag a farka
aug. 27. 12:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen, igaz. Vigyázzatok nagyon. 28/L
aug. 27. 12:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyeljetek oda egymásra. Nagyon fontos a síkosítás, a lépcsőzetes tágítás, ne egyből próbálja meg betenni, hanem legyen valami előkészítés, és ne csináljátok ha úgy érzed hogy fáj.
aug. 27. 12:47
 4/12 anonim ***** válasza:
29%
A méretétől és a tiedtől függ. Na meg a sikosságtól. Szóval akár bajod is lehet. Egyébként nem értem az embereket miért jó az! 2ből jobb a jobb. Ezek szerint a másik nem jó neki? Vagy megszokta pasik közt, ahol nincs választási lehetőség?
aug. 27. 12:49
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom, hogy mit hozhat elő, de nekem nem ment be a farkam még síkosítóval sem, pedig fél óráig tágítottam a csajom. A makkom ment csak be és onnantól semmi. Le is lankadtam. Nem élvezetes nekem így.
aug. 27. 12:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon hasonlóan voltam, nem bánom, hogy kipróbáltam. (Bár nagy kedvenc nem lett, de izgalmas volt.)

Szerintem lehetségesnek bármi lehetséges, viszont ha utána olvastok rendesen, közben nagyon türelmesek vagytok és figyeltek egymásra, nem tesztek semmit erőszakosan, vagy hirtelen módon, és ha valami kellemetlen vagy fáj azonnal abbahagyjátok, akkor olyan nagy veszélye nincsen a dolognak. Esetleg próbálkozz te magadnak a területen (ujjak, plug, dildó, stb.) ha az eleve fáj akkor én hagynám. Ha van vagy volt már aranyered, akkor én lehet, hogy meggondolnám, én erről nem tudok nyilatkozni.

aug. 27. 12:50
 7/12 anonim ***** válasza:
31%
Amelyik pasi a punci helyett az ánuszba akarja dugni, abban van valami meleg hajlam, az tuti!
aug. 27. 13:00
 8/12 anonim ***** válasza:
34%
#7es! Én is így gondolom, le is nulláztak érte. #4-es voltam.
aug. 27. 13:04
 9/12 anonim ***** válasza:
47%
8-as ne picsogj, megérdemelted a 0-t. Te biztos minden nap ugyanazt eszed, mindig ugyanazt a zenét hallgatod, minden este ugyanazt a filmet nézed, minden évben ugyanoda mész nyaralni? És nálad nincsenek különböző pózok sem, mert ugye "a 2ből a jobb a jobb", és hát a melegek is szopják egymást, szóval azt sem szabad?
aug. 27. 13:22
 10/12 anonim ***** válasza:
73%

#7, #8, azért pontoznak le, mert nevetséges az érvelésetek.

"2ből jobb a jobb. Ezek szerint a másik nem jó neki?"

Ha ez igaz, akkor kétféle ember létezik: aki csak análba, meg aki csak punciba szeret szexelni, hiszen a kettőből jobb az jobb. De hát ugyebár nem így van, mint ahogy te sem csak egy pózban szexelsz pl.

Meg amúgy is: ha választanom kell, hogy a szex, vagy a foci az életemben, akkor a szexet választom. De ettől eljárok focizni, akkor a szex nem jó nekem?

"punci helyett az ánuszba akarja dugni, abban van valami meleg hajlam"

Ez meg egy modus ponens következtetési hiba. Ha a melegek análisan szexelnek, az nem jelenti azt, hogy aki análisan szexel, meleg. Ha hetero férfi vagy, aki nem vonzódik az anális szexhez, akkor meg egy mintavételi torzítás is bejátszik, mert nem reprezentálod a hetero férfiak halmazát.

Ezen kívül ez még egy ezerszer lerágott közhely is. Ezerszer el lett mondva, hogy a meleg hajlam azt jelenti, hogy férfiként vonzódik férfiakhoz. Egy nőt seggbe dugni kicsit sem meleg dolog.

aug. 27. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!