Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merevedési zavarokra szexuál pszichológus segíthet?
Régóta meglévő merevedési zavarom miatt szeretnék pszichológussal beszélni de nagyon skeptikus vagyok ezzel kapcsolatosan. Többször voltam orvosnál ( 29 éves vagyok egyébként ) kiderült, hogy túl alacsony a tesztoszteron szintem. Eddig is nehezen ment a szex, de az utóbbi kb fél -1 évben szinte képtelen vagyok közösülés alatt a merevedést fenntartani, még bogyóval se nagyon megy mert egyre inkább pánikolok a dolog miatt. Házas vagyok és nagyon bekavar a házas életemnek. Az orvos azt mondta, hogy az első lépés mindenképpen a külső hormon bevitele. Ennek segítségével a tesztoszteron szintem már normális , a libidóm meg is emelkedett, reggelei merevedésem is van már ( ami egyébként nekem kb 5-10 éve nem nagyon volt ) , mégsem tudom kielégíteni a feleségem :( Bárkinek ötlet, tipp? A bogyók álltalába nem segítenek, max néha.
Pszichológus lehet a következő lépés?
(Nem dohányzom, nem iszom, fit vagyok, rengeteget futok , úszok és kívánom a feleségem )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!