Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valahol olvastam, hogy korai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BpMasszőr kérdése:

Valahol olvastam, hogy korai magömlésre javasolta valaki, hogy napközben hordja úgy a farkát, hogy a fityma hátrahúzott állapotban van.mde miért is jó ez??

Figyelt kérdés
Mitől fogja jobban és tovább bírni a szexet???

#fityma #magömlés #Hatra húzott fityma
aug. 27. 11:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
Nem segít a korai magömlésben. Férjem metélt és a műtét óta még gyorsabban élvez el.
aug. 27. 11:02
 2/11 anonim ***** válasza:
37%
Sültbaromság az egész.
aug. 27. 11:08
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Igy hordom régóta, addig bírom ameddig akarom, és nincs beégés a csaj előtt.
aug. 27. 11:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ha folyamatosan dorzsolve van akkor talán érzéketlenebb lesz. De ez azért nem ilyen egyszerű
aug. 27. 11:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ha akarnám se tudnám úgy tartani, mert olyan hosszú az előbőröm, hogy konkrétan csak akkor tűnik elő a makkom, ha feláll a farkam. Ha lankadtan hátrahúzom, azonnal vissza csúszik.
aug. 27. 11:48
 6/11 anonim ***** válasza:
34%

5# én is... ráadásul borzalmas érzés,ha hozzáér pl a gatyám stb.

Nagyon érzékeny a makkom.

aug. 27. 11:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
1: Nekem is metélve lett és szerintem még rosszabb lett, de legalább érzéketlen 🙂
aug. 27. 11:54
 8/11 anonim ***** válasza:
43%
#6 nekem is sokáig volt ez az érzékenység, de már elmúlt. Idővel sztem nálad is el fog múlni. Már nem fájdalmas ha hozzáér a gatyához, vagy bármihez a makkom. Viszont továbbra sem hordom a makkom hátrahúzva, de simán hozzádörzsölöm bármihez, már nem érzékeny. 5-ös voltam.
aug. 27. 11:56
 9/11 anonim ***** válasza:
90%

Nincs sok értelme.

Gyerekkoruk óta metéltek is vannak akik gyorsan elmennek, fitymások akik sokáig bírják, szóval ez nem így működik.

aug. 27. 12:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne legyen olyan érzékeny a makkod, jobban megszokja az ingert. De nem segít, én próbáltam.
aug. 27. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!