Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemes kollégiumokban mennyire tűrik meg, ha idegenként feljárok a barátnőmhöz szexelni?
Figyelt kérdés
Barátnőm kollégista lesz, én nem. Mennyire figyelnek a kollégiumokban, hogy idegenek járkálnak fel napközben? Például a portás mennyire figyel?aug. 27. 09:13
2/10 anonim válasza:
Ahol én voltam kollégista, ott papírozni kellett mindig ha vendéget vittél be magaddal, meg a szobatársakkal nyilván előre egyeztetni. Hát nem egy kényelmes dolog, ha meg olyan a szobatársa/szobatársai, nem is biztos, hogy tudtok majd nyugodtan kettesben lenni. Elég szívás tud lenni ez.
3/10 A kérdező kommentje:
Baratnoje a szobatarsa
aug. 27. 09:32
4/10 anonim válasza:
Nagyon is figyeli ezt.
Ha ezt lazán vennék, hogy sok idegen bejár csak úgy, rengeteg lopás is lenne.
5/10 anonim válasza:
Értem, akkor tök jó, nem kell aggódni. Vendégként bevisz és kész.
6/10 anonim válasza:
#4 Figyelik persze, azért kell kitöltenie papírt a kollégistának, hogy felelősséget vállal azért, akit bevisz.
7/10 anonim válasza:
Akkor te a barátnőjét is megakarod kúrni.
8/10 Közveszélyes Kontár válasza:
#7 es ha igen? Eleg ha a gyertyat tarja hogy jol lassanak behuzott fuggonynel lekapcsol villanynal
amugy gondolom athallatszodhatnak dolgok
az sem tul jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!